Lenovo
Featured

Huawei Watch GT 4 prodan u 2,5 milijuna primjeraka

Novi rekordni rezultati tvrtke Huawei na tržištu pametnih satova
Novi rekordni rezultati tvrtke Huawei na tržištu pametnih satova
Novi rekordni rezultati tvrtke Huawei na tržištu pametnih satova

Krajem prošle godine u Dubaiju plasirana je zanimljiva vijest koje je ubrzo zavladala naslovnicama svjetskih tech medija – isporuke Huawei Watch GT 4 dosegle su impresivnu brojku od 2.5 milijuna prodanih uređaja

Ova komercijalna prekretnica, otkrivena tijekom Dubai Innovation Product Launch eventa koji je održan 12. prosinca 2023., označava značajan uspjeh za Huawei u visoko konkurentnom globalnom krajoliku pametnih satova i dokaz je predanosti izvrsnosti i nepokolebljive želje da se poboljša iskustvo korištenja pametnih satova.

Ova priča o uspjehu nije izolirani slučajni događaj, već dokaz rastuće popularnosti pametnih satova pod brandom Huawei. Prema Counterpointovom izvješću o tržišnom udjelu pametnih satova za treće tromjesečje 2023., Huaweijeve isporuke porasle su za nevjerojatnih 56% na godišnjoj razini. Postupni rast čvrsto je pozicionirao Huawei kao trećeg najvećeg igrača na globalnom tech tržištu, ističući njegovu snažnu prisutnost i povjerenje potrošača.

Lansiranjem pametnih satova kao što je Huawei Watch GT 4, brand se posvetio poboljšanju korisničkih iskustava pametnih satova u područjima kao što su zdravlje, fitness i pametno povezivanje, donoseći potrošačima nove načine korištenja koji unose dodatnu praktičnost u njihov svakodnevni život.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.