Huawei

Garmin Connect za sve

Online servis prvotno namijenjena korisnicima fitness GPS uređaja, od sada dostupan gotovo svim korisnicima Garminovih uređaja

Garmin Connect odsad mogu koristiti vlasnici Garminovih outdoor ručnih uređaja - Dakota, Oregon, Colorado, GPSMAP, eTrex, Foretrex i Geko, ali i zūmo i nüvi serije navigacijskih uređaja. Korištenje servisa je jednostavno, Prilikom registracije na Garmin Connect potrebno je prihvatiti instalaciju browserskog plugina za komunikaciju s uređajima - Garmin Communicator Plugin možete koristiti na XP/Vista/7 računalima s IE6 i novijim odnosno Firefoxom 1.5 i novijim te OS X 10.4 i novijim Macovima s Firefoxom 2.0+ ili Safarijem 2.0+. Tragove odnosno GPS track na Garmin Connect se prebacuje izravno iz browsera s bežičnim putem ili USB-om spojenog uređaja ili pak ručno uploadati GPX track - ovisno o načinu spajanja na računalo dostupnom na konkretnom uređaju.

Primjerice, Dakote, Oregone, Colorado, Foretrex 301/401 te zūmo i nüvi uređaje ćete spojiti putem USB-a, na što će Garmin Connect prikazati popis trackova u memoriji uređaja odnosno na SD kartici. S druge strane, sa eTrex, GPSMAP 60/76 i sličnih uređaja trebat će iz Mapsourcea snimiti trag u GPX formatu i ručno ga uploadati s računala. Za dio starijih uređaja će možda biti potrebno instalirati noviju verziju firmwarea, pa bacite pogled na Garminove support stranice. Više informacija o Garmin Connectu dostupno je na adresi connect.garmin.com.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Einhell

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675