Njuškalo
Featured

BenQ objavio sponzorstvo turnira ESL South East Europe

BenQ objavio sponzorstvo turnira ESL South East Europe
BenQ objavio sponzorstvo turnira ESL South East Europe

BenQ ponosno objavljuje da se pridružio turnirima South East Europe Championship (prva sezona), elitnog globalnog niza profesionalnih igraćih turnira koje organizira Electronics Sports League (ESL)

Partnerstvo je objavljeno neposredno prije događaja koji se željno iščekivao i koji je okupio najbolje igrače i entuzijaste iz regije u natjecanju u sklopu okupljanja East European Comic Con 2015., od 8. do 10. svibnja u Bukureštu u Rumunjskoj.

Ove godine BenQ će također udružiti snage s ESL-om, najvećom svjetskom tvrtkom iz područja e-sporta, kao glavni sponzor prve sezone turnira koji će u 2015. etablirati profesionalno igranje u jugoistočnoj Europi, s ciljem da se u ovoj regiji održi uspješno profesionalno natjecanje. Zajedno s ELS-om i drugim partnerima, BenQ će osigurati da sve natjecateljske pozornice i prostori za uvježbavanje ne samo zadovolje nego i nadiđu igraće standarde svjetske klase, uz 60 svojih vrhunskih profesionalnih monitora za igranje, među kojima se nalaze BenQ XL2430T kao i nova perjanica XL2730Z.

"BenQ se tijekom protekle četiri godine pokazao kao sjajan saveznik u e-sportu, podržavajući događaje i timove diljem svijeta," izjavio je Martin Kadinov iz organizacije ESL South East Europe. "Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je važno imati partnere kao što je BenQ, ne samo zato što nam pomažu stvoriti savršene uvjete za natjecanje najboljih igrača na svijetu, nego i zato što dijele našu viziju e-sporta."

Pete Wang, predsjednik tvrtke BenQ Europe, kaže: "Ponosni smo što možemo objaviti partnerstvo s ESL-om i od samog početka biti jedan od pokretača profesionalnog igranja u regiji jugoistočne Europe. Igranje na profesionalnoj razini zahtijeva vještinu, stručnost i odlučnost, što su karakteristike koje su uspješno razvili i BenQ i organizacija ESL, postavši tako jedni od najsnažnijih partnera u e-sportu. Ovo sponzorstvo sjajna je prilika da pokažemo našu podršku igračkoj zajednici i pridonesemo razvoju e-sporta. Čvrsto vjerujemo da će ovo partnerstvo dovesti ESL South East Europe, ali i tvrtku BenQ na sasvim nove razine."

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.