A1

Prilika za prvi posao u Vipnetu

Vipnet je danas pokrenuo Vip alumni program, jednogodišnji plaćeni program profesionalnog i poslovnog razvoja za visokoobrazovane mladeVipnet je danas pokrenuo Vip alumni program, jednogodišnji plaćeni program profesionalnog i poslovnog razvoja za visokoobrazovane mlade

Vip alumni program će studentima koju su diplomirali u 2013. omogućiti kontinuirani mentorski rad s Vipnetovim menadžerima i rukovoditeljima, profesionalni razvoj uz stručne edukacije te uključivanje u korporativne projekte i razmjenu unutar Telekom Austria Grupe. Ulaskom u program, kandidati će osim razvoja poslovnih i organizacijskih vještina, postati trajnim članovima Vip alumni zajednice i sudjelovati u njenim kasnijim aktivnostima.

U godinu će dana Vipnet u svakog od kandidata uložiti više od 100 tisuća kuna kroz plaću koja će iznositi 6 tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene i ostale dodatne pogodnosti. Proces prijave za Vip alumni program započinje danas i trajat će do 5. ožujka, a prijaviti se mogu svi oni koji su diplomirali u 2013. godini i nemaju radnog iskustva. Zahvaljujući Vipnetovim najmodernijim praksama upravljanja ljudskim potencijalima, alumni će imati rijetku priliku napraviti prve korake u poslovnom svijetu pod budnim okom stručnjaka i uz kontinuirano mentorstvo Vipnetovih menadžera – izjavila je prilikom predstavljanja Vip alumni programa Alis Kaznačić, rukovoditeljica Upravljanja ljudskim potencijalima Vipneta.

Mjesto za prijavu i sve informacije o Vip alumni programu nalaze se na linku www.vipnet.hr/vip-alumni.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.