Huawei

LG osvojio čak 13 nagrada za dizajn na konferenciji IDEA 2022

Linija televizora za 2022. iz LG-a
Linija televizora za 2022. iz LG-a
Linija televizora za 2022. iz LG-a

To prestižno međunarodno natjecanje na godišnjoj razini organizira Udruženje industrijskih dizajnera Amerike (IDSA – Industrial Designers Society of America) koje prepoznaje iznimna postignuća u industrijskom dizajnu na svjetskoj razini, zajedno s međunarodnim dodjelama iF Design Award i Red Dot Design Award

LG OLED Objet Collection Posé, koji je nedavno predstavljen u sklopu linije lifestyle televizora, osvojio je prestižno zlatno priznanje. Elegantnim dizajnom nalikuje vrhunskom komadu namještaja ili vrijednom umjetničkom predmetu te će oplemeniti svaki prostor, a istovremeno pružiti nezaboravno iskustvo gledanja zahvaljujući najnovijim OLED tehnologijama.

Za razliku od konvencionalnih televizora koji su dizajnirani za montažu na zid ili postavljanje na stol, Posé se može postaviti i uklopiti gotovo bilo gdje u domu, zahvaljujući tankom stalku na četiri noge. Kada se prebaci u način upravljanja Gallery, televizor postaje prekrasno samoosvjetljujuće platno za prikaz umjetničkog djela ili fotografija, čime se korisnicima omogućava da uživaju u omiljenim umjetnicima ili ponovno prožive najdragocjenije obiteljske trenutke.

LG OLED Objet Collection Posé osvojio je ranije ove godine i priznanje Best of the Best na dodjeli Red Dot Design Award 2022, dok je još jedan proizvod LG OLED Objet Collection – Easel – osvojio zlatnu nagradu na dodjeli iF Design Award 2022.

Među preostalim su LG-evim dobitnicima na IDEA 2022 vrhunska kuhinjska rješenja, serija hladnjaka LG InstaView Side-by-Side i mikrovalna pećnica LG STUDIO Over-The-Range s brončanim nagradama za sofisticirani i estetski ugodan dizajn. Nagrade su dobili i:

  • LG tiiun
  • LG PuriCare AeroTower
  • serija hladnjaka LG Objet Collection
  • LG kombinirana perilica i sušilica rublja
  • hladnjak s francuskim vratima LG STUDIO 36” InstaView
  • serija štednjaka LG STUDIO
  • serijaugradbenih pećnica LG STUDIO
  • LG jednosmjerni klima-uređaj Cassette
  • sustavi za ventilaciju stambenih objekata (ERV)
  • LG kiosk za samonaručivanje

„LG će nastaviti s inovacijama u dizajnu koje poboljšavaju živote korisnika kroz kombinaciju estetike i visokorazvijenih korisničkih iskustava ostvarenih s pomoću LG-evih vrhunskih tehnologija,“ rekao je Lee Chul-bae, voditelj Life Innovation Design Centera kompanije LG Electronics.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.