Telemach

Gaming na višoj razini uz novi Philips monitor

Philips Evnia 27M2C5500W ima sve što je gamerima potrebno za brze, glatke, vizualno zapanjujuće i fizički ugodne gaming sesije

Philips Evnia 27M2C5500W ima sve što je gamerima potrebno za brze, glatke, vizualno zapanjujuće i fizički ugodne gaming sesije

S ciljem da gamerima pruži uzbuđenje kakvo traže i zaslužuju, Philips monitors razvio je niz monitora i dodataka dizajniranih da osiguraju bogata gaming iskustva za sve gaming entuzijaste. Tako je predstavljen i najnoviji model iz gaming linije Evnia - Philips Evnia 27M2C5500W

27-inčni Quad HD gaming monitor koji kombinira munjevitu stopu osvježenja od 240 Hz s kompaktnim ergo dizajnom i bogatim izborom profesionalnih performansi, osiguravajući pritom epske gaming sesije.

“Odražavajući Evnijinu misiju da današnjim gamerima pruži opremu koja im je potrebna da izvuku maksimum iz svake gaming sesije, Philips Evnia kombinira glatki gaming, vizualni spektakl i brzi odziv u jednom elegantno dizajniranom paketu. Ponosni smo na ovaj neodoljivi novi model i sve ono što Evnia predstavlja” - izjavila je Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead i Senior Brand Manager EU za MMD Monitors & Display.

Philips Evnia 27M2C5500W ima sve što je gamerima potrebno za brze, glatke, vizualno zapanjujuće i fizički ugodne gaming sesije. Također, ovaj je model opremljen AMD FreeSyncTM Premium Pro i to u kombinaciji s munjevitom brzinom osvježavanja od 240 Hz, niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom od 1ms GtG i 0,5ms MPRT. Rezultat toga je gotovo besprijekoran gaming bez zastoja, zamućivanja, ghostinga ili trganja, što znači da gameri mogu uživati čak i u najbržim naslovima poput Battle Royalea.

Vizualno gledano, Philips Evnia 27M2C5500W sa zakrivljenim VA zaslonom nudi prekrasne slike sa širokim kutovima gledanja od 178/178 i ugodnim osjećajem zakrivljenosti od 1000R. Također, zahvaljujući Crystalclear Quad HD-u slike su oštre, svijetle i realistične, a DisplayHDR400 ih dodatno usavršava za vizualni rezultat koji otkriva najsitnije detalje čak i u sjenovitim gaming scenama.

Povezivost je potpuna i jednostavna s dva HDMI-ja, dva DisplayPorta i USB čvorištem s dva priključka za brzo punjenje i jednostavno priključivanje svih perifernih uređaja koji su potrebni za gaming avanture i uredni gaming set up.

S ovakvim monitorom gameri neće imati potrebu za pauzom. Srećom, Philips Evnia 27M2C5500W dizajniran je imajući na umu njihovu fizičku dobrobit. LowBlue način rada i Flicker-free tehnologija osiguravaju ugodni gaming, dok se postolje monitora može naginjati (-5°/20°), zakretati (+/- 30°) i podesiti po visini (130 mm) kako bi odgovaralo baš svakom gameru, osiguravajući maksimalnu udobnost čak i tijekom dugotrajnih gaming sesija.

Philips Evnia 27M2C5500W bit će dostupna od kraja siječnja 2023. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Einhell

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675