Huawei

Sonos predstavlja slušanje bez napora uz Sonos Voice Control

Sonos Voice Control razumije nijanse ljudske komunikacije i reagirat će na prirodne naredbe poput
Sonos Voice Control razumije nijanse ljudske komunikacije i reagirat će na prirodne naredbe poput
Sonos Voice Control razumije nijanse ljudske komunikacije i reagirat će na prirodne naredbe poput

Sonos je predstavio prvo glasovno iskustvo stvoreno isključivo za slušanje na Sonosu. Dizajniran s privatnošću u svojoj srži, Sonos Voice Control je najjednostavniji način upravljanja vašom glazbom, pružajući potpunu kontrolu nad vašim Sonos sustavom koristeći samo vaš glas

“Sonos je predan isporuci novih iskustava koja bez napora povezuju slušatelje sa sadržajem koji vole.” rekao je Joseph Dureau, potpredsjednik, Voice Experience, Sonos. "Jedan od najprirodnijih načina za povezivanje s vašom glazbom je vaš glas, ali kada razgovaramo s našim klijentima, čujemo da su mnogi od njih zabrinuti za privatnost i stoga ne koriste postojeće glasovne usluge. Stvoren isključivo za slušanje na Sonosu i dizajniran s privatnošću u svojoj srži, Sonos Voice Control pruža iskustvo Sonos aplikacije koristeći samo vaš glas.”

Sonos Voice Control radi na svakom Sonos zvučniku koji ima glasovne mogućnosti, obrađujući zahtjeve u potpunosti na uređaju. Nijedan zvučni zapis ili prijepis se ne šalje u oblak, ne pohranjuje se, niti sluša ili čita od strane nekoga. Dostupan na novim proizvodima s glasovnim mogućnostima i kao besplatno ažuriranje za postojeće kupce, Sonos Voice Control je pri pokretanju kompatibilan sa Sonos Radio, Apple Music, Amazon Music, Deezer i Pandora aplikacijama. U budućnosti će slijediti više usluga i tržišta.

Sonos Voice Control pronalazi glazbu koju želite slušati, obrađujući zahtjeve u potpunosti na uređaju. Lokalna obrada donosi brže vrijeme odaziva i lagodno nadovezivanje. Sve što trebate reći je "Hey Sonos" i možete se nadovezati bez potrebe za dodatnim riječima buđenja. Baš kao i aplikacija Sonos, možete upravljati glazbom i zvučnicima u bilo kojoj prostoriji, lako premještati glazbu po domu, spremati i lajkati svoje omiljene pjesme u osobnoj glazbenoj biblioteci te još mnogo toga.

Sonos Voice Control razumije nijanse ljudske komunikacije i reagirat će na prirodne naredbe poput "pojačaj!". Nakon pomne potrage, Sonos je odabrao nagrađivanog glumca Giancarla Esposita – najpoznatijeg po ulogama u Breaking Bad, Better Call Saul i The Mandalorian – kako bi pružio poznati glas američkim kupcima. Uz pažljivo snimanje, naprednu obradu i mastering, glas je prirodan, nenametljiv, ali samouvjeren i privlačan. Sonosovom prvom glasu će se s vremenom pridružiti i drugi jer Sonos nastavlja širiti iskustvo na nove ljude i mjesta. 

Sonos Voice Control besplatna je usluga dostupna u SAD-u od 1. lipnja i u Francuskoj kasnije ove godine, s dodatnim tržištima koja slijede.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.