| | | |

powered_by_lenovo_2020 Nordeus ima novu mobilnu igru - Spellsouls: Duel of Legends - CroPC.net

Nordeus ima novu mobilnu igru - Spellsouls: Duel of Legends

Pin It

Razvoj igre trajao je dvije godineRazvoj igre trajao je dvije godine

Nordeus, tvrtka za razvoj igara, najavila je novu mobilnu igru Spellsouls: Duel of Legends, MOBA-u baziranu na kartama, koja kombinira intenzitet real-time PvP borbi s kompleksnošću strategije

Kreatori Top Elevena, najpopularnije sportske igre za mobilne platforme, koju je igralo više od 150 milijuna igrača diljem svijeta, na novoj igri su radili prethodne dvije godine. Spellsouls: Duel of Legends je u softlaunch fazi i trenutno je dostupan u osam zemalja.

U igri Spellsouls, Nordeus nagrađuje pametne strateške odluke i teži da unese natjecateljski intenzitet i inovativan gameplay u PvP magijske duele. Riječ je o potpuno novom naslovu koji obiluje moćnom grafikom i oživljava high fantasy svijet.

Radnja je smještena u drevno kraljevstvo Eldonia, u kome se heroji otimaju oko moći. Igrači će zakoračiti u uzbudljivo, natjecateljsko iskustvo, izabrati svog heroja, sakupljati i unaprjeđivati magije i graditi najsmrtonosnije špilove karata koje će koristiti u borbi. Dvije protivnička heroja suočit će se u žestokim borbama s elementima MOBA akcije i magija baziranih na kartama. Igrači će slati podanike kroz gornje i donje portale i na taj način se natjecati s protivnicima diljem svijeta.

Upakirana u trominutne borbe, igra je kombinacija pažljivog planiranja, adrenalinskog intenziteta i dobro tempirane strategije. Od igrača ovisi hoće li osmisliti dovoljno inovativnu taktiku koja će ga odvesti do pobjede i pozicionirati na sam vrh rang liste.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675