Einhell

Stigla je velika nadogradnja softvera na konzoli PS5, provjerili smo glavne novosti

Novom nadogradnjom uvelike je olakšan i prijenos podataka s PS5 na PS5
Novom nadogradnjom uvelike je olakšan i prijenos podataka s PS5 na PS5
Novom nadogradnjom uvelike je olakšan i prijenos podataka s PS5 na PS5

Od danas je dostupna nova nadogradnja sistemskog softvera konzole PS5 koje uključuje hrpu novih značajki koje su zahtijevali igrači. Mogućnost kao što je pridruživanja glasovnom chatu na Discordu, VRR podrška za 1440p, mogućnost ručnog prijenosa spremljenih pozicija igre u PS aplikaciju, jednostavniji pristup vašim na PS4 spremljenim podacima putem PS5 konzole smo su dio nadogranje

Vrlo velika nadgoradnja odnosi se na podršku za promjenjivu brzinu osvježavanja za 1440p rezoluciju. Sada možete uživati ​​u glatkijoj vizualnoj izvedbi kada koristite HDMI 2.1 zaslon kompatibilan s VRR-om u razlučivosti 1440p, kada igrate igru ​​koja podržava VRR. 

Novom nadogradnjom uvelike je olakšan i prijenos podataka s PS5 na PS5. Sada možete jednostavno prenijeti podatke na svojoj PS5 konzoli, uključujući igre, spremljene podatke, korisničke profile, postavke, snimke zaslona i videozapise, na drugu PS5 konzolu pomoću lokalne Wi-Fi mreže ili LAN kabela. Podatke možete prenijeti tijekom početnog postavljanja PS5 konzole ili kasnije iz izbornika postavki. Ovaj postupak ne uklanja niti mijenja podatke na vašoj originalnoj PS5 konzoli, što je izvrsno za one koji kupe drugu konzolu.

Među novostima je i opcija "Prijatelji koji se igraju" koja nudi mogućnost vidjeti tko od vaših prijatelja ima igru, tko je trenutno na mreži i tko trenutno igra igru.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: AvalonTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.