Kompare
Featured

Crni petak uz velike popuste i dodatnih 10% popusta na Gamershop

Crni petak uz velike popuste i dodatnih 10% popusta na Gamershop
Crni petak uz velike popuste i dodatnih 10% popusta na Gamershop
Crni petak uz velike popuste i dodatnih 10% popusta na Gamershop

CroPC.net u suradnji s jednom od vodećih Internet trgovina igrama i svime vezanim uz gaming, Gamershop, donosi dodatni 10% popusta, čak i na već snižene artikle povodom Crnog petka

Ludilo Crnog petka je već krenulo. Slično kao i u svijetu, ovaj praznik šopinga obilježava se i kod nas s velikim popustima na brojne artikle. Tradicionalno, igraće konzole, igre i sve vezano uz gaiming itekako je tražena roba jer na Crni petak moguće je kupiti omiljene naslove ili nešto od dodatne opreme po značajno sniženim cijenama. Ovakve prilike rijetko viđamo među igrama, stoga maštate li o nekom naslovu ili dodatnoj opremi, pravo je vrijeme za „ubosti“ to nešto. Međutim, kako bi ovaj Crni petak bio baš onakav kakav pamtimo iz možda nekih filmova, pobrinula se Internet trgovina Gamershop koja vam u suradnji s portalom CroPC.net donosi još dodatnih 10% popusta. Kako na redovne, tako i na već snižene proizvode.

Dodatnih 10% popusta na sve

Svi volimo popuste i zasigurno nas sve velili kada na nekom proizvodu vidimo oznaku -30%, -40% ili možda -50% i više posto. Svaki dodatni postotni bod itekako raduje, pa što ako pretvorimo ove popuste na -40%, -50% ili čak -60%, a možda i više. Sve je moguće uz Gamershop. Cjelokupnu ponudu akcijskih artikala pogledajte ovdje.

Nakon što odaberete ono što vas zanima iskoristite kod za popust: N4XS8TB

Zahvaljujući ovom kodu, svi odabrani artikli bit će dodatno sniženi za još 10%. Iako se ovakvi popusti često ne mogu kombinirati, na Gamershop Internet trgovini upravo je suprotno i ovaj popust važi za sve, bez obzira na već dobra sniženja koja su tamo dostupna. Jedina iznimka su konzole i Lego asortiman trgovine.

Naslovi koje želimo

Tražite li ideju za šoping, pođite s nama, jer upravo krećemo puniti našu košaricu. Ako ste vlasnik PS5 konzole naša topla preporuka je FIFA 22. Igra koju jednostavno morate imati u kolekciji dostupna je uz popust od -21%, a koji će uz naš kod biti -31%. Zatim, Ratchet & Clank: Rift Apart, odlična igra u kojoj će te uživati zajedno s klincima, a koju možete kupiti uz naš kod na nevjerojatnih -45%. Za vlasnike PS4 konzole naša preporuka ide za The Last of Us Remastered. Klasik koji je remasteriran i donosi brojna poboljšanja. On je uz uporabu našeg koda dostupan uz pazite sad: -64% popusta! Za sve vlasnike Nintendo Switch konzole naša preporuka je fantastični Mario Golf: Super Rush. Zaigrajte golf uz kontrolu pokretima. Zabite obitelj, klince, rodbinu uz blagdanska druženja koja nam predstoje. Igra je uz naš kod dostupna na -36%. Pored igara dobar poput moguće je pronaći i na dodatnoj opremi, poput slušalica.

Ne zaboravite, kod N4XS8TB možete koristiti nas sve (osim konzoli i Lego asortimana). I na već snižene proizvode, kao i na one redovne. Dovoljno je samo unijeti ga prilikom kupovine. Požurite!

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.