Huawei
Featured

ADATA i XPG M.2 SSD-ovi kompatibilni s konzolom PS5

LEGEND 840 jedan je od najnovijih SSD-ova i posljednji koji je predstavila tvrtka ADATA
LEGEND 840 jedan je od najnovijih SSD-ova i posljednji koji je predstavila tvrtka ADATA
LEGEND 840 jedan je od najnovijih SSD-ova i posljednji koji je predstavila tvrtka ADATA

ADATA objavljuje da su njegova dva SSD-a posve kompatibilna s igraćom konzolom PS5, to su XPG S70 BLADE i posve novi ADATA LEGEND 840, kompatibilnost tih SSD-ova potvrdila je ADATA nedavnim testiranjem provedenim u svojim istraživačkim odjelima

Ta dva SSD-a nude izvrsne performanse, imaju učinkovite pasivne hladnjake i kapacitet do 2 TB, pa su sjajni za korisnike konzole PS5 koji uz SSD ugrađen u PS5 žele dodatnu pohranu ili kao cjenovno učinkovit način zamjene pokvarenog ugrađenog SSD-a. Oba SSD-a za korisnike konzole PS5 predstavljaju različite mogućnosti što se tiče cijene, performansi i kapaciteta kako bi se zadovoljile pojedinačne potrebe i preferencije.   

Uz najnovije sučelje PCIe Gen4, M.2 2280 SSD GAMMIX S70 BLADE pomaže korisnicima da dominiraju na računalnim bojištima zahvaljujući performansama čitanja/pisanja do 7400/6800 MB/s. S robusnim aluminijskim pasivnim hladnjakom otpornim na visoke temperature GAMMIX S70 BLADE učinkovito odvodi toplinu i smanjuje temperaturu za oko 20 %.

LEGEND 840 jedan je od najnovijih SSD-ova i posljednji koji je predstavila tvrtka ADATA. Koristi PCIe Gen4 x4 i NVMe 1.4 za pružanje brzina čitanja/pisanja do 5000/4500 MB/s, pa omogućuje lako i glatko učitavanje igara. LEGEND 840 ima i SLC cacheiranje i tehnologiju HMB (Host Memory Buffer, glavni memorijski međuspremnik).

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.