Njuškalo

Svjetsko nogometno prvenstvo u 3D-u

Sony i FIFA sklopili su sporazum vezan uz prava na snimanje i prijenos utakmica u trodimenzionalnoj tehnologiji predstojećeg svjetskog prvenstva u nogometu

Sony je prema ugovoru dobio pravo na prijenos do 25 utakmica korištenjem Sonyevih profesionalnih 3D kamera kako bi gledateljima širom svijeta prenijeli sliku koja donosi do sada neviđenu razinu dubine i detalja. Osim nevjerojatnog doživljaja u Sonyju vjeruju kako će se ovim putem 3D tehnologija više prihvatiti, te uskoro postati svakodnevnica svakog doma. Osim televizora, Sony je za sljedeću godinu najavio liniju 3D proizvoda koja uključuje Blu-ray playere, prijenosna računala VAIO i podršku unutar PlayStationa 3.

Gledatelji će u 3D slici nogometnog prvenstva moći uživati tokom održavanja svjetskog prvenstva na javnim događanjima "International FIFA Fan Fest" u 7 velikih gradova širom svijeta (Berlin, London, Meksiko City, Pariz, Rio De Janeiro, Rim, i Sydney). Prije prvenstva promotivni filmovi prikazivat će se širom svijeta u trgovinama koje prodaju Sonyjeve uređaje, a nakon prvenstva Sony planira distribuirati 3D snimke na odgovarajućim Blu-ray diskovima.

 

 

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Lenovo

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675