Njuškalo
Featured

Samsungovi pisači osvojili sedam nagrada za iznimna postignuća

 Samsung objavio da su njegovi pisači i multi-funkcionalni pisači (MFP) osvojili sedam nagrada za iznimna postignuća na dodjeli nagrada „Buyers Laboratory (BLI) 2014 Summer Pick AwardsSamsung objavio da su njegovi pisači i multi-funkcionalni pisači (MFP) osvojili sedam nagrada za iznimna postignuća na dodjeli nagrada „Buyers Laboratory (BLI) 2014 Summer Pick Awards"

Serija Xpress C1810/1860, serija M2835/2885 i serija MultiXpress CLX-8640/8650 dobile su priznanja za vrhunske performanse u kategoriji pisača. Pet Samsungovih pisača i multi-funkcionalnih pisača nagrađeno je za iznimna postignuća u segmentu hardvera. To uključuje seriju Xpress C1810/1860 koja je predstavljena početkom godine, a koja je osvojila nagradu za izniman osobni pisač u boji i multi-funkcionalni pisač., Uređaj dolazi s ekranom osjetljivim na dodir u punoj boji te je u mogućnosti pojednostaviti bilo koju zadaću ispisa, kao što su skeniranje, kopiranje ili preuzimanje sadržaja.

- Samsungova rješenja ispisa dizajnirana su kako bi povećala produktivnost i efikasnost te smo zbog toga počašćeni da je BLI prepoznao našu predanost stvaranju inovativnih proizvoda koji zadovoljavaju promjenjive poslovne potrebe - rekao je David SW Song, stariji potpredsjednik strateškog marketinga i prodaje u odjelu ispisnih rješenja u tvrtki Samsung Electronics.

Tony Maceri, stariji tehničar za testove u BLI, pohvalio je ovaj model koji nudi cjeloviti paket naprednih tehnologija po pristupačnoj cijeni. Izjavio je - Ekran osjetljiv na dodir u punoj boji, još uvijek rijetkost na ovoj razini, čini jednostavnim radnje kopiranja i skeniranja, dok Samsungova mobilna aplikacija ispisa i integrirana NFC tehnologija omogućuje korisnicima ispis i skeniranje na MFP pisaču jednostavnim dodirom tipke na svom pametnom telefonu s NFC tehnologijom."
Serija Xpress M2835/2885 također je primila nagradu za iznimne osobne monokromatske i MFP pisače, pokazujući u praksi jednostavnost Samsungove tehnologije mobilnog ispisa.

- Mobilni ispis je trend u nastajanju, ali ispis s pametnog telefona ili tableta može biti izazov,- izjavila je Marlene Orr, viša analitička pisača i A4 MFP uređaja u BLI. - S integriranom NFC tehnologijom pisača Xpress M2835/2885 mobilni ispis ne može biti lakši: samo dodirnem svoj pametni telefon na kojem je omogućen NFC na pisaču, a MFP uređaj i Samsungova aplikacija mobilnog printanja automatski preuzimaju podatke i moj telefon se spaja na pisač i MFP, tako da odmah mogu ispisati što mi je potrebno.

Poslovni A4 laserski MFP pisač u boji, MultiXpress CLX-8650, dobio je priznanje za iznimnu izvedbu u kategoriji A4 MFP pisača u boji za velike radne skupine s obzirom na pouzdanost, ekološki prihvatljive značajke i visoke performanse.

A4 laserski MFP pisač serije MultiXpress CLX-8640/8650 dobio je nagradu za iznimna postignuća u području energetske učinkovitosti te na taj način osnažio svoj ​​ugled i poziciju vodećeg pisača kad se gleda tehnologija uštede energije. Zahvaljujući Samsungovim naprednim i ekološki prihvatljivim tehnologijama, ovi modeli troše manje energije nego standardni pisači i mnogi su dobili ocjenu od pet zvjezdica u kategorijama zaštite okoliša.

- Samsung pisač serije MultiXpress CLX-8640/8650 pruža korisnicima energetski učinkovit uređaj koji može pomoći bilo kojoj organizaciji smanjiti njihov ukupni utjecaj na okoliš u usporedbi s konkurentskim testiranim uređajima - rekla je Lisa Reider, viša urednica proizvoda za okoliš u BLI. - Zahvaljujući kratkom vremenu uključivanja i zagrijavanja te značajkama dodatne uštede energije i otpada, serija CLX-8640/8650 pruža mnoštvo načina kako pomoći krajnjim korisnicima da budu ekološki osviješteni.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.