Huawei

Epson ima nove ink-jet multifunkcijske pisače i najavljuje zaustavljanje globalnu prodaju laserskih pisača

Lansiranje se poklapa s odlukom tvrtke da u potpunosti prijeđe na inkjet i da prekine svoju globalnu prodaju i distribuciju laserskih pisača do 2026. godine
Lansiranje se poklapa s odlukom tvrtke da u potpunosti prijeđe na inkjet i da prekine svoju globalnu prodaju i distribuciju laserskih pisača do 2026. godine
Lansiranje se poklapa s odlukom tvrtke da u potpunosti prijeđe na inkjet i da prekine svoju globalnu prodaju i distribuciju laserskih pisača do 2026. godine

Ponovo potvrđujući svoju punu posvećenost inkjet ispisu, Epson je lansirao svoju novu seriju WorkForce Enterprise AM od 40-60 stranica u minuti. Ova serija pisača koristi Piezo inkjet tehnologiju bez upotrebe topline i time upotpunjuje Epsonov portfolio poslovnih proizvoda A3 formata

Novi Epsonov proizvod donosi tehnologiju sa statičnom glavom pisača na tržište brzine srednje razine, pojednostavljuje proces prodaje svojim partnerima u distribucijskom kanalu i osigurava da krajnji korisnici imaju najbolji proizvod koji je u skladu s ciljevima održivog razvoja.

Inkjet tehnologija može smanjiti potrošnju energije u usporedbi s laserom, a uz kompakte dimenzije i lagano tijelo, ovi proizvodi pomažu u ograničavanju resursa koji se koriste tijekom proizvodnje i isporuke. Ovakva smanjena veličina također znači da se lako integriraju u ured i štede prostor. Tintni ulošci visoke iskoristivnosti također smanjuju potrošnju materijala i potrebu za otpremom, skladištenjem i upravljanjem potrošnim materijalom na kraju upotrebe.

Ovi proizvodi predstavljaju značajan pomak u Epsonovoj strategiji ispisa i podržavaju njegovu predanost održivosti. Lansiranje se poklapa s odlukom tvrtke da u potpunosti prijeđe na inkjet i da prekine svoju globalnu prodaju i distribuciju laserskih pisača do 2026. godine. To se događa godinu dana nakon što je Epson najavio svoje ulaganje od 100 milijardi ¥ u održive inovacije i rezultat je ograničene sposobnosti laserske tehnologije da napravi značajne korake prema poboljšanoj održivosti. To je prvenstveno zbog zahtjeva za toplinom tijekom procesa ispisa, a time i povećane potrošnje energije.

Uz manje pokretnih i potrošnih dijelova koje je potrebno zamijeniti tijekom životnog vijeka pisača u usporedbi s laserima, potrebe za servisiranjem i održavanjem Epson inkjet pisača također su znatno smanjene, što rezultira smanjenim prekidima u radu te poboljšava produktivnost i zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Gareth Jay, Epson Europe kaže: „Nova serija WorkForce Enterprise AM upotpunjuje našu poslovnu inkjet liniju od uređaja za male radne grupe do brzih strojeva namijenjenih odjelima – što znači da bez obzira na poslovnu funkciju ili potražnju za ispisom, imamo proizvod za svaku priliku. S potpunim rasponom podrške i rješenjima poput upravljanja uslugama ispisa, radnim tokovima i službom na daljinu, ovi proizvodi omogućuju visokokvalitetan, pouzdan i održiv sustav ispisa koji zahtijeva malo održavanja.”

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.