Lenovo
Featured

Intelove novosti s ovogodišnjeg sajma CES 2016

3D skeniranje radi objave na društvenim mrežama ili 3D ispisa
3D skeniranje radi objave na društvenim mrežama ili 3D ispisa
3D skeniranje radi objave na društvenim mrežama ili 3D ispisa

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog predstavljanja uređaja Intel Compute Stick, Intel je na sajmu CES 2016. predstavio novu seriju uređaja Compute Stick utemeljenu na procesorima Intel Core M šeste generacije i najnovijim četverojezgrenim procesorima Intel Atom

Intel Compute Stick sićušan je uređaj veličine gume za žvakanje koji svaki HDMI televizor i zaslon pretvara u cjelovito računalo. U odnosu na prvu generaciju novi modeli nude poboljšanja u računalnoj obradi i grafičkim performansama, Wi-Fi i Bluetooth povezivanju te broju USB priključaka. Oba modela bit će dostupna u prvom tromjesečju 2016. Dodatne informacije potražite na adresi www.intel.com/computestick.

Bolja osjetila nalik ljudskima na računalnim uređajima uz Intel RealSense
Na sajmu CES 2016. Intel je s partnerima predstavio nove uređaje i primjene koje omogućuje tehnologija Intel RealSense. Nova dalekometna prednja kamera Intel RealSense R200 osmišljena je za uređaje "2 u 1" i tablet-uređaje, na kojima omogućuje radnje kao što su 3D skeniranje radi objave na društvenim mrežama ili 3D ispisa, skeniranje osoba i predmeta radi umetanja u igre te poboljšano snimanje videozapisa i fotografija. Osim toga, kamera Intel RealSense F200, koja je već dostupna na prijenosnim i višefunkcijskim računalima za kratkodometne namjene kao što su videorazgovori, emitiranje i računalne igre, i dalje uživa rastuću popularnost. Dodatne informacije o tim kamerama i njihovim primjenama dostupne su na adresi Technology@Intel.

Intel će 2016. potvrditi nekorištenje problematičnih sirovina u širem portfelju proizvoda
U svom govoru na sajmu CES 2016. generalni direktor Intela Brian Krzanich objavio je da se Intel neće zadržati samo na mikroprocesorima, već će 2016. potvrditi da se ni u njegovu širem portfelju proizvoda ne koriste problematične sirovine. Intel tom velikom odlukom želi potaknuti druge tvrtke da se pridruže njegovoj misiji te dokazati da je korištenje neproblematičnih sirovina dobro za uspjeh poslovanja. To je vidljivo i iz nedavno provedenog istraživanja koje je naručio Intel, a koje pokazuje da korištenje problematičnih sirovina utječe na odluke o kupnji u tzv. generaciji Y te da pripadnici te generacije upravo tehnološke tvrtke smatraju najodgovornijima za djelovanje glede rješavanja problema problematičnih sirovina. Dodatne informacije o Intelovim nastojanjima na području korištenja neproblematičnih sirovina dostupne su ovdje.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.