Lenovo
Featured

Huawei održao 21. izdanje svog Globalnog summita posvećenog digitalnoj budućnosti

Huawei je u Shenzenu održao 21. izdanje svog godišnjeg Global Analyst Summita (HAS)
Huawei je u Shenzenu održao 21. izdanje svog godišnjeg Global Analyst Summita (HAS)
Huawei je u Shenzenu održao 21. izdanje svog godišnjeg Global Analyst Summita (HAS)

Na događaju se okupilo više od 500 analitičara, istraživača, ključnih opinion makera te drugih gostiju iz cijelog svijeta kako bi istražili i razgovarali o stanju ICT industrije, što nam novo donosi umjetna inteligencija te kako ju različite industrije usvajaju u svoje poslovanje

Tijekom događaja, Eric Xu, zamjenik predsjednika i rotirajući predsjednik Huaweija, održao je uvodni govor o tome što tvrtka radi kako bi ostvarila svoju strategiju “All Intelligence”.

Xu je objasnio Huaweijeve strateške inicijative u 2024., s posebnim naglaskom na ključne aktivnosti koje tvrtka provodi kako bi iskoristila strateške prilike u AI i unaprijedila svoju strategiju “All Intelligence”. Huawei ovom strategijom želi napredovati na više razina. Prvi je potaknuti napredak u umjetnoj inteligenciji i izgraditi uspješne ekosustave za zajednički uspjeh. Drugi dio uključuje korištenje umjetne inteligencije za povećanje konkurentnosti proizvoda i rješenja tvrtke.

Kao dio strategije, Huawei također aktivno integrira umjetnu inteligenciju u svoje interno upravljanje kako bi povećao učinkovitost i inovaciju, istovremeno ulažući u osnovna istraživanja u području umjetne inteligencije. Huawei će nastaviti proaktivno sudjelovati u globalnom upravljanju umjetnom inteligencijom te implementirati učinkovito upravljanje u svim aktivnostima dizajna proizvoda i aktivnostima prije lansiranja na tržište.

Dr. Zhou Hong, predsjednik Huaweijevog Instituta za strateška istraživanja, također je podijelio razmišljanja i perspektive kompanije o budućem inteligentnom svijetu. "Ući ćemo u doba sveopće umjetne inteligencije za otprilike 20 godina. To će biti budućnost definirana percepcijom informacija, komunikacijom, računalstvom i kontrolom, mijenjajući način na koji živimo i radimo, ponovno definirajući naš odnos s prirodnim okolišem i otvarajući vrata novom digitalnom svijetu." Dodao je kako će umjetna opća inteligencija (AGI) imati ključnu ulogu u stvaranju naše budućnosti.

Huawei Analitički Summit prvi put je održan 2004. godine, a ove godine obilježio je svoje 21. izdanje. Pod temom "Thrive with Intelligence", ovogodišnji događaj održao se od 17. do 19. travnja, a uključio je širok raspon predavanja posvećenih različitim aspektima poslovanja Huaweija.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.