Njuškalo

Na CES 2022 s Ambasadom SAD-a, uz posve besplatnu registraciju i druge pogodnosti

Besplatna registracija do 8. prosinca 2021.
Besplatna registracija do 8. prosinca 2021.
Besplatna registracija do 8. prosinca 2021.

Za manje od dva mjeseca vrata će posjetiteljima otvoriti najveći svjetski sajam novih tehnologija i općenito najveće svjetsko medijsko događanja u godini kada je riječ o potrošačkoj elektronici, gadgetima, startupima i svemu ostalom što uveseljava zaljubljenike u budućnost...

Radi se, naravno, o CES-u 2022 koji će se već tradicionalno održati u Las Vegasu. Želite li i vi ići na CES 2022? U tome će vam svesrdnu pomoć pružiti američko veleposlanstvo u Zagrebu, preko kojega je moguće obaviti besplatnu registraciju na sajam, te niz drugih pogodnosti. 

Besplatna registracija do 8. prosinca 2021. koja uključuje pristup izložbenom dijelu sajma, keynote predavanjima, Great Minds događanju i odabranim točkama konferencijskog programa.

  • Poput od 25% za Deluxe Conference Pass.
  • 10% popusta za ekskluzivni StoryTech VIP Industry Expert Tour, uz industrijiski pre-briefing s koktelom, turu s vodičem po sajmu s industrijskim ekspertima, te whitepaper s industrijskim trendovima. 
  • Pristup IBC-ovima (International Business Centers) s Wi-Fi-jem, računalnim stanicama, prevoditeljima, hranom i pićem i privatnim sobama za sastanke. 

Svi koji planirate ići na CES navedene pogodnosti dobit ćete u Trgovinskom uredu Veleposlanstva, a javiti se možete na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 01-661-2224.

Važna napomena. Na CES 2022 mogu samo oni koji imaju iskaznicu da su cjepljeni. Više o tome ovdje: Vaccine Frequently Asked Questions - CES 2022.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.