Huawei

Xerox će pomoći tiskarama povećati njihovo poslovanje

Pet novih sredstava digitalnog poslovanja Xerox ProfitAccelerator, prvi put predstavljenih u rujnu na sajmu Graph Expo u Chicag
Pet novih sredstava digitalnog poslovanja Xerox ProfitAccelerator, prvi put predstavljenih u rujnu na sajmu Graph Expo u Chicag
Pet novih sredstava digitalnog poslovanja Xerox ProfitAccelerator, prvi put predstavljenih u rujnu na sajmu Graph Expo u Chicag

Jedan od najsveobuhvatnijih izbora sredstava za razvoj poslovanja u industriji ponovno se proširuje za pet novih alata koji će pomoći tiskarama da iskoriste postojeće prilike za rast

Dodaci sredstvima Xerox ProfitAccelerator bave se mogućnostima u inkjet i foto tisku te pružaju alate za procjenu posla, praćenje trendova u industriji i korištenje metalik srebrne i zlatne suhe tinte.

„Predani smo ne samo pružanju vodeće tehnologije pružateljima usluge grafičke komunikacije već i pomaganju kod primjene naše tehnologije i znanja o industriji kako bi oni bolje radili i izgradili uspješno poslovanje“, izjavila je Susan Weiss, menadžer u tvrtki Xerox za razvoj poslovanja korisnika širom svijeta. „Naši novi alati rješavaju ključna pitanja s kojima su nam se obratili naši korisnici.“

Pet novih sredstava digitalnog poslovanja Xerox ProfitAccelerator, prvi put predstavljenih u rujnu na sajmu Graph Expo u Chicagu, su:

Oprema za razvoj inkjet poslovanja Xerox ProfitAccelerator - Za inkjet je procijenjen veći rast u sljedećih nekoliko godina nego za bilo koju drugu tehnologiju tiska, a ova oprema okuplja osnovna sredstva potrebna tiskarama kod odlučivanja o iskorištavanju prilika. Sredstva uključuju vodiče za pronalaženje potencijalnih kupaca, upravljanje prodajom i razvijanje marketinškog plana.

Internetska stranica Xerox Digital Hot Spot (www.XeroxDigitalHotSpot.com) - Ova nova interaktivna internetska stranica prilagođena za prikaz na mobilnim uređajima izvor je novih spoznaja, sredstava i informacija o razvoju i rastu tiskarskog poslovanja. Objedinjuje najbolje od onog što je ranije bilo dostupno na dva portala, PA Hub za sredstva za razvoj poslovanja ProfitAccelerator i internetskoj stranici Xerox Premier Partners Global Network za najveće korisnike tvrtke Xerox. Sadržaj uključuje bijelu knjigu, prikaz slučajeva, vodiče za primjenu te alate za planiranje financija, prodaje i marketinga. Korisnici tvrtke Xerox dobivaju besplatan pristup.

Internetska inačica Xerox ProfitQuick - Jedno od vodećih sredstava financijskog modeliranja u industriji sad je dostupno online, na internetskoj stranici Xerox Digital Hot Spot, omogućavajući korisnicima tvrtke Xerox lakši pristup ovim alatima nego ikad ranije. Rješenje ProfitQuick Suite nudi jednostavne načine za pružatelje usluga grafičke komunikacije kako bi napravili financijske planove o svom poslovanju i ulaganjima, izradili procjene posla i izračunali povrat ulaganja iz izravne marketinške kampanje.

Nova posebna sredstva sa suhom tintom —Uređaj Xerox Color 800i/1000i Press prvi je u industriji koji pruža tisak s metalik zlatnom ili srebrnom suhom tintom, a novi izbor sredstava pomoći će pružateljima usluga da iskoriste mogućnosti koje on nudi. Novi alati uključuju vodiče za dizajn, video objašnjenja za postavljanje datoteka i vodič za razvoj poslovanja s posebnom suhom tintom.

Digitalni foto papir Xerox Revolution —Tvrtka Xerox predstavlja svoj prvi ksenografski papir koji oponaša izgled i osjet srebro-halida, standarda za kvalitetu fotografskih slika. Digitalni foto papir Xerox Revolution pruža realistične tonove kože i naglašene nijanse koje čine slike življima, s glatkom i sjajnom završnom obradom koja ne zahtijeva poseban premaz. Proizvodi ga i prodaje tvrtka Domtar Corporation, papir 8.2-mil je arhivske kvalitete, bez kiseline, ispitan i prihvaćen za sve platforme Xerox iGen i ostale tiskarske strojeve Xerox.

Papir Xerox Revolution, internetska inačica ProfitQuick, posebna sredstva sa suhom tintom i internetska stranica Digital Hot Spot odmah su dostupni diljem svijeta. Oprema za razvoj inkjet poslovanja bit će dostupna u Hrvatskoj po potrebi za klijente.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.