Lenovo
Featured

Avalon je od sada cyber_Folks

Ovaj rebranding ima ključnu ulogu u odražavanju promjena unutar sektora hostinga i podrške
Ovaj rebranding ima ključnu ulogu u odražavanju promjena unutar sektora hostinga i podrške
Ovaj rebranding ima ključnu ulogu u odražavanju promjena unutar sektora hostinga i podrške

Avalon, poznat po svojoj 25-godišnjoj tradiciji u području hostinga i podrške, prelazi u cyber_Folks Hrvatska. Kao član cyber_Folks mreže koja je prisutna na Varšavskoj burzi, ova strateška promjena stavlja tvrtku na čelo inovacija u području hostinga i umjetne inteligencije

Unatoč rebrandingu, cyber_Folks Hrvatska će zadržati svoje operativne radnje u Hrvatskoj, s data centrom i timovima podrške koji će nastaviti s radom iz zemlje. Ova odluka naglašava predanost branda hrvatskim korijenima te ima za cilj poticanje lokalnog zapošljavanja i tehnološke infrastrukture.

cyber_Folks Hrvatska, kombinirajući tehničku stručnost cyber_Folksa s izvrsnošću u operativnom poslovanju i korisničkoj usluzi Avalona, postavljen je da unaprijedi iskustvo hostinga za klijente na hrvatskom tržištu. Ova nova putanja, istaknuta integracijom napredne umjetne inteligencije, ima za cilj inovirati i redefinirati interakcije klijenata s uslugama hostinga. Tvrtka uvodi inovativne alate poput “domain wizarda” temeljenog na umjetnoj inteligenciji, revizije web stranica, kao i nove linije hosting planova usmjerene na WordPress i WooCommerce, obećavajući veće brzine učitavanja.

Ovaj rebranding ima ključnu ulogu u odražavanju promjena unutar sektora hostinga i podrške. Uključivanjem u cyber_Folks mrežu, Avalon, sada cyber_Folks Hrvatska, demonstrira jedinstveno spajanje vrijednosti koje se fokusiraju na zajednicu i tehnološke inovacije. Ovaj korak označava značajan napredak prema integriranijoj i tehnološki naprednoj ponudi usluga u području hostinga

Temeljne promjene u rebrandingu:

  • Transformacija brenda: Prijelaz iz Avalona u cyber_Folks uvodi novi vizualni identitet, uključujući redizajniran logo i shemu boja.
  • Nova web stranica: Postojeća web stranica Avalona, avalon.hr, preusmjerit će se na cyberfolks.hr, označavajući digitalni pomak u prisutnosti brenda.
  • Nove mogućnosti i alati: Uvođenje naprednih alata poput revizije web stranica, objašnjenja mailer-daemona (softver koji korisnicima objašnjava zašto njihova e-pošta nije stigla do primatelja) i pomoćnika za zaštitu brenda označava predanost brenda tehnološkoj evoluciji.
  • Proširenje resursa: cyber_Folks planira obogatiti svoj sadržaj s više blog objava, webinara, videa i alata za praćenje SEO-a.
  • Povećanje sigurnosti: SSL certifikat će osigurati web stranicu brenda, osiguravajući izvrsnu sigurnost i povjerenje.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.