Lenovo
Featured

Project 3 Mobility odabrao Infor za podršku projektu urbane mobilnosti

P3 je odabrao Infor iz užeg izbora u kojem su bili SAP i IFS
P3 je odabrao Infor iz užeg izbora u kojem su bili SAP i IFS
P3 je odabrao Infor iz užeg izbora u kojem su bili SAP i IFS

Infor, kompanija koja razvija industrijska rješenja u oblaku, danas objavljuje dovršetak prve dvije faze implementacije multi-tenant sustava ERP u oblaku u hrvatskoj tvrtki za mobilnost Project 3 Mobility (P3). Projekt je pokrenut za proizvodnju usluga urbane autonomne mobilnosti za europsko tržište

P3 je start-up organizacija povezana s hrvatskom kompanijom Rimac Group, posvećena uslugama urbane mobilnosti temeljenim na potpuno autonomnim električnim vozilima. P3 je u jedinstvenoj mogućnosti pružiti prednost korisničkom iskustvu i personalizaciji kao dijelu svoje ponude.

P3 je odabrao Infor iz užeg izbora u kojem su bili SAP i IFS. Odluka se temeljila na Inforovim vjerodajnicama, predanosti njegovih ljudi, stručnosti u industriji i funkcionalnostima izvan okvira. Nakon uspješnog pokretanja kapaciteta za ljudske resurse početkom ove godine, P3 je pokrenuo i financije i nabavu u Hrvatskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, nakon migracije bilanci, otvorenih faktura i proračuna iz naslijeđenog tehnološkog okruženja. Nakon što tvornica bude izgrađena, P3 će implementirati sustav za proizvodne mogućnosti Infor CloudSuite Automotive.

“Infor se istaknuo svojom predanošću, angažmanom i etosom, a bili smo impresionirani širinom ekspertize i profesionalizmom uključenih konzultanata,” rekao je Lee Clayton, voditelj IT-a u Project 3 Mobility. „Inforov partnerski pristup, fleksibilnost i iskustvo u našoj industriji i našim projektnim ciljevima, ali i potrebna fleksibilnost koja dolazi uz rad sa start-up i scale-up kompanijama, bili su neprocjenjivi, a stručnost koju je tim do sada donio projektu je impresivna."

“P3 je jedan od najuzbudljivijih razvoja u našem, modernom načinu življenja u sve digitalnijem dobu. P3 će hrabro revolucionarizirati usluge mobilnosti u Europskoj Uniji, a mi smo ponosni što podržavamo takav održivi pothvat,” komentira Andrew Kinder, Inforov stariji potpredjednik za industrijsku strategiju. “Imamo nevjerojatno blizak odnos s timom P3M, što je ključno za uspjeh projekta. Radujemo se što ćemo u budućnosti, kad krene proizvodnja, vidjeti vozila na našim cestama.”

Marko Pejković, predsjednik uprave kompanije P3, izjavio je: “Razvijamo potpuno nov ekosustav urbane autonomne mobilnosti koji se sastoji od tri ključna elementa - urbanog autonomnog vozila, specijalizirane infrastrukture i kompletne servisne platforme. Realizacijom našeg projekta, povećat ćemo učinkovitost i sigurnost u prometu te ostvariti pozitivan utjecaj na okoliš i gradsku infrastrukturu. Uvjereni smo da će ovaj projekt stvoriti značajne koristi za Zagreb, gdje ćemo pokrenuti našu prvu uslugu, ali i brojne druge europske gradove koji će uslijediti.”

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.