| | | | |

Huawei najavio ulaganja vrijedna 100 milijuna dolara

Kako industrije sve dublje zalaze u digitalnu transformaciju, Huawei Cloud želi ubrzati ovaj trend
Kako industrije sve dublje zalaze u digitalnu transformaciju, Huawei Cloud želi ubrzati ovaj trend
Kako industrije sve dublje zalaze u digitalnu transformaciju, Huawei Cloud želi ubrzati ovaj trend

Vodeća svjetska tehnološka kompanija, Huawei Technologies, predstavila je novi strateški plan koji uključuje investiciju od 100 milijuna dolara u developersku platformu Huawei Cloud tijekom 2022. godine, cilj je stvoriti jedinstveni tehnološki ekosustav koji će pružiti desecima milijuna developera diljem svijeta dodatan prostor za inovaciju te osobni razvitak, a istovremeno omogućiti bolju podršku i edukaciju

Tijekom ovogodišnjeg Huawei Connect-a na kojem su vodeći predstavnici ICT industrije pričali o razvitku tehnologije te izazova s kojima će se suočavati, Huawei je predstavio plan za Huawei Cloud koji će se oslanjati na novu MacroVerse aplikaciju te poboljšati uslugu u tri ključna područja.

Prvo područje uključuje povlašteni pristup resursima u cloudu, tečajeve, vaučere za certifikacijske ispite i ostale pogodnosti. Drugo područje odnosi se na povećanje baze znanja za programere i namjenske kanale tehničke podrške, dok će inženjeri za razvojnu podršku u više od 100 inovacijskih centara Huawei Cloud-a u cijelom svijetu moći podržati programere licem u lice. Treće područje usmjereno je na razvoj i rast aplikacije koje će ubrzati transformaciju na cloudu zahvaljujući partnerskim aplikacijama iz raznih industrija.

„Huawei Cloud teži postati temelj inteligentnog svijeta. Zajedno s Marketplaceom za distribuciju poslovnih aplikacija, ova platforma će objediniti aplikacije svih industrija i otključati poslovni potencijal, a istovremeno će služiti desecima milijuna programera diljem svijeta“, rekao je Kang Ning, Huaweijev predsjednik globalne Cloud usluge.

U financijskoj industriji MacroVerse nudi veću sigurnost i privatnost te poboljšano iskustvo uz inovacije. U segmentu e-trgovine, Huaweijeve mogućnosti u polju umjetne inteligencije i AR-a pružaju programerima mogućnosti personalizacije dok pojednostavljuju interakcije.

Kako industrije sve dublje zalaze u digitalnu transformaciju, Huawei Cloud želi ubrzati ovaj trend. Prema riječima Wang Yuea, generalnog direktora HMS Core-a za Huaweijevu Cloud uslugu, Huawei već sada uspješno surađuje s klijentima i partnerima putem MacroVerse, koji objedinjuje domene poput financija, e- trgovine, interaktivnih medija, putovanja automobilom i zdravstva.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675