| | | |

Visoka tehnologija za ljubimce i u Osijeku

Pin It

Ako se pitate kakve veze imamo mi kao tehnološki medij i salon za uljepšavanje ljubimaca – veza je naravno tehnologijaAko se pitate kakve veze imamo mi kao tehnološki medij i salon za uljepšavanje ljubimaca – veza je naravno tehnologija

Tehnološke inovacije zahvaćaju sve više naše živote, ali ne samo naše, nego i živote naših kućnih ljubimaca, ovog puta pasa

Kućni ljubimci nisu rijetkost i sve je više onih koji imaju mačke, pse ili druge životinje u svome životom prostoru. Psi su oduvijek smatrani za čovjekova najboljeg prijatelja, stoga i ne čudi kako su upravo oni često prvi izbor i pomisao za ljubimca. Međutim, imati ljubimca nije samo stvar želje, nego iziskuje i određenu brigu o životinji koja nam uvelike upotpunjuje život i njegovu svakodnevicu. Osim naravno redovnog odlaska veterinaru, ishrane i brojnih drugih aktivnosti, jedna od briga za našeg ljubimca je i ona higijenska.

Veseli repić

I dok su higijenske brige oko ljubimca ranijih godina bile stvar i domišljatost samog vlasnika ljubimca, danas u brojnim salonima za njegu, uljepšavanje i rekli bismo sređivanje ljubimaca postoje prilagođeni paketi koji nude najbolje za naše ljubimce. Jedan od tih salona u Osijeku je u Veseli repić. Ovaj obrt osnovan 2013. godine svoje iskustva u uljepšavanju kućnih ljubimaca preko vlasnice Violete Babić stječe još od 2006. godine. Ako se pitate kakve veze imamo mi kao tehnološki medij i salon za uljepšavanje ljubimaca – veza je naravno tehnologija.

Ultrazvučna tehnologija

Veseli repić nam se javio kako bi podijelio svoje najnovije usluge, a koje pružaju korištenjem uporabe napredne tehnologije u ovoj branši. Jedan od zadnjih tehnoloških krikova u ovom segmentu je ultrazvučna tehnologija održavanja oralne higijene ljubimaca. Iz ove rečenice krije se ultrazvučna četkica te pasta koju ljubimci vole i koja na bezbolan način uklanja naslage sa zuba našeg ljubimca. Gotovo bez stresa i bez straha ljubimac će doslovno zablistati s novim osmjehom. Uzmemo li u obzir ranije metode koje su nerijetko zahtijevale uspavljivanje životinje, tehnologija je još jednom učinila velik korak, ovog puta na radost ljubimaca, ali i nas kao vlasnika.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675