| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Garmin predstavlja Menstrual Cycle Tracking u Garmin Connect aplikaciji - CroPC.net

Garmin predstavlja Menstrual Cycle Tracking u Garmin Connect aplikaciji

Garmin predstavlja praćenje menstrualnog ciklusa, pomažući ženama da povežu svoju trenutnu fazu ciklusa, fizičke i emocionalne simptome te sveukupno stanje

Nekada su žene one dane u mjesecu obilježavale na kalendarima, pisale datume na zadnjim stranicama svojih rokovnika, a neke su se možda i odvažile zapamtiti datume, no danas se većina žena odlučuje za aplikacije gdje prate svoje cikluse

Međutim, zašto ne bismo napravili korak dalje. Zamislite da od sada možete predviđati svoje simptome i emocije te dobivati zdravstvene i nutricionističke savjete. I sve to na jednom mjestu. Zvuči dobro? Upoznajte Menstrual Cycle Tracking.

Garmin predstavlja praćenje menstrualnog ciklusa, pomažući ženama da povežu svoju trenutnu fazu ciklusa, fizičke i emocionalne simptome te sveukupno stanje. Kroz Garmin Connect aplikaciju, korisnice mogu unijeti svoje cikluse i simptome te zauzvrat dobiti predviđanja za cikluse i plodne dane. Tijekom mjeseca, korisnice će dobiti edukativni sadržaj na teme kao što su specifična prehrana i treniranje za trenutnu fazu njihovog ciklusa.

Praćenje ciklusa može se prilagoditi s obzirom na to je li ciklus redovit, neredovit ili je pak riječ o prijelazu u menopauzu. Korisnice mogu pratiti dnevne fizičke i emocionalne simptome ili čak dodati svoje bilješke. Osvještava žene o promjenama kod spavanja, raspoloženju, apetitu, fizičkoj spremnosti i slično. S bilježenjem redovnih simptoma, žene mogu početi predviđati kako će se osjećati u određenom trenutku ciklusa u slučaju da žele prilagoditi svoju prehranu ili aktivnosti. Korisnice Connect IQ kompatibilnih uređaja također imaju opciju dobivanja informacija o praćenju ciklusa i diskretan podsjetnik na vrijeme.

Garmin Health trenutno radi s Medicinskim centrom sveučilišta u Kansasu s ciljem inovacija u digitalnom zdravlju i boljem razumijevanju kako nosiva tehnologija može utjecati na sveukupno zdravlje i blagostanje.

Garmin Connect je slobodna online fitness zajednica koja omogućuje svim korisnicama analizu napredka vježbanja, postavljanje i praćenje ciljeva te dijeljenje aktivnosti s ostalim korisnicama Garmin Connecta ili na stranicama društvenih mreža. Olakšati trčanje, provjeriti otkucaje srca, konkurirati i pridružiti se u online izazovima kako bi se dodatno motivirale u ostvarivanju fitness ciljeva.

Desetljećima je Garmin bio pionir u novoj GPS navigaciji i bežičnim uređajima i aplikacijama koje su dizajnirane za one koji žive aktivnim načinom života. Garmin opslužuje pet primarnih tržišta, uključujući automobile, avione, fitness, nautiku i rekreaciju na otvorenom. Za više informacija, kontaktirajte Odjel za medije ili pratite Garmin na društvenim mrežama.

Iskoristite ono najbolje što nam pruža tehnologija i pobrinite se za svoje zdravlje. Praćenje ženskog zdravlja nikada nije bilo jednostavnije i, ono što je vrlo važno, slobodno je za sve.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675