| | | |

powered_by_lenovo_2020 Pomoću e-trgovine Loop, 11 poznatih brandova tvrtke P&G sada dobivaju novu ambalažu za višekratnu upotrebu - CroPC.net

Pomoću e-trgovine Loop, 11 poznatih brandova tvrtke P&G sada dobivaju novu ambalažu za višekratnu upotrebu

Pin It

Loop je prvo globalno rješenje za kupovinu koje pomoću pakiranja koje se prikuplja, čisti te ponovno puni i koristi, podiže standard i praktičnost u zaštiti okoliša u usporedbi s postojećim e-trgovinamaLoop je prvo globalno rješenje za kupovinu koje pomoću pakiranja koje se prikuplja, čisti te ponovno puni i koristi, podiže standard i praktičnost u zaštiti okoliša u usporedbi s postojećim e-trgovinama

Tvrtka Procter & Gamble najavila je da će neki od njihovih najpopularnijih proizvoda uskoro dobiti ambalažu za višekratnu upotrebu

Nova ambalaža moći će se ponovno koristiti i puniti te je u cilju osvijestiti i promijeniti trenutnu naviku korisnika kod uporabe isključivo jednokratnog otpada.  U sklopu partnerstva s e-trgovinom Loop, produktom globalnog lidera u recikliranju, TerraCycle, također je predstavljeno rješenje „skupljaj i recikliraj“ koje će biti od velike pomoći kod eliminiranja otpada. Mnogi od najvećih svjetskih brendova P&G-a, uključujući Pantene, Tide, Cascade i Oral-B, sudjelovat će u ovoj inovativnoj ideji.

Loop je prvo globalno rješenje za kupovinu koje pomoću pakiranja koje se prikuplja, čisti te ponovno puni i koristi, podiže standard i praktičnost u zaštiti okoliša u usporedbi s postojećim e-trgovinama. Loop također nudi mogućnost prikupljanja rabljenih proizvoda u domovima korisnika u svrhu daljnjeg recikliranja ili ponovne uporabe. P&G je prva tvrtka potrošačkih proizvoda koja se pridružila Loopu.

Partnerstvo je najavljeno na godišnjem skupu Svjetskog gospodarskog foruma u Davosu, Švicarska, s naglaskom da ono dodatno unaprjeđuje ciljeve održivog razvoja P&G-a za 2030. godinu i kontinuiranu predanost tvrtke prema održivim pozitivnim svakodnevnim aktivnostima.

Najavljeno na godišnjem sastanku Svjetskog gospodarskog foruma u Davosu, Švicarska, ovo partnerstvo dodatno unaprjeđuje ciljeve održivog razvoja P&G-a za 2030. godinu i kontinuiranu predanost tvrtke ka održivim pozitivnim svakodnevnim aktivnostima.

Znanstvenici i inženjeri P&G-a razvili su inovativni način proizvodnje, pakiranja i distribucije koji će oduševiti potrošače i olakšati održivi život svojim potrošačima. Jedanaest P&G brendova bit će dostupno u Loopu u jednom od tri formata. Sustav Loop bit će potvrđen i optimiziran kroz stvarne eksperimente učenja na tržištu, počevši od sredine 2019. godine u New Yorku i Parizu.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675