Huawei
Featured

Samsung predstavio novi standard u povezivanju s Family Hub hladnjakom sljedeće generacije

Novi Family Board zaslon djeluje kao digitalna oglasna ploča
Novi Family Board zaslon djeluje kao digitalna oglasna ploča
Novi Family Board zaslon djeluje kao digitalna oglasna ploča

Budući da nova generacija vlasnika stanova ili kuća pomoću tehnologije definira tko su i kako žele živjeti svoj život, kuhinja je najbolje mjesto za povezano življenje, a s Family Hub hladnjakom koji nudi pojednostavljeno povezivanje, korisnici mogu potrošiti više vremena fokusirajući se na stvari koje su im najvažnije

Novi Family Hub hladnjak ima zaslon s kojim članovi obitelji mogu komunicirati na personalizirani način, upravljati hranom i doživjeti povezano iskustvo u današnjem modernom svijetu.

Bixby omogućuje pametniji, hands-free i personaliziraniji način korištenja Family Hub hladnjaka. Dok pripremaju doručak, korisnici mogu pitati Bixby za jutarnji pregled događanja te saznati vremensku prognozu i vijesti. Sve informacije prikazuju se na Family Hub zaslonu kako bi ih istovremeno korisnici mogli vidjeti i čuti. Zahvaljujući tehnologiji glasovnog identiteta, Bixby razlikuje glas svakog člana obitelji tako da svatko može dobiti prilagođene informacije za svoje individualne potrebe. Bixby je sada pametniji i u konverzaciji i dopušta korisnicima prirodniju interakciju. Sada korisnici samo razgovorom s Family Hub hladnjakom mogu tražiti avionsku kartu preko Expedie, nazvati Uber ili unaprijed postaviti temperaturu pećnice.

Uz besprijekornu integraciju SmartThings značajke u Family Hub hladnjak, korisnici sada mogu kontrolirati stotine pametnih kućanskih uređaja tvrtke Samsung i uređaja treće strane uz pomoć Bixbyja.

Novi Family Board zaslon djeluje kao digitalna oglasna ploča. Korisnici mogu lako pisati bilješke i pregledavati fotografije, pa čak i črčkarati na ekranu. Korisnici sada na svom hladnjaku imaju zaslon za dijeljenje fotografija, poruka i uspomena te mogu prilagoditi svoje fotografije različitim fotografskim stilovima, dodati rukom pisane bilješke i naljepnice, pa čak i promijeniti boju pozadine kako bi odgovarala njihovoj kuhinji.

Family Hub hladnjak ima dinamički čuvar zaslona koji se može koristiti za prikaz dragocjenih obiteljskih trenutaka ili raznih umjetničkih djela te važnih informacija kao što je vremenska prognoza.

Od samog početka, upravljanje hranom s Family Hub hladnjakom temeljna je značajka koja unaprjeđuje način na koji korisnici upravljaju svojom hranom – bez obzira na to koristi li se View Inside opcija kako bi provjerili trebaju li im jaja s pametnog telefona dok su u trgovini ili dodaju stavke na popis za kupnju i označavaju datum isteka. Ovaj hladnjak korisnicima omogućuje stvaranje boljih i zdravijih obroka uz planer obroka koji prilagođava recepte na temelju preferencija u hrani, prehrambenih potreba i predmeta u hladnjaku.

U 2019. godini Samsung će proširiti Family Hub tehnologiju na više modela kako bi se osigurala Family Hub konfiguracija koja zadovoljava potrebe svih korisnika.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.