A1
Featured

Panasonicovi novi brijači ES-LL i trimer ER-EN

Oba brijača pogoni impresivan linearni motor sposoban za 13 000 ciklusa u minuti
Oba brijača pogoni impresivan linearni motor sposoban za 13 000 ciklusa u minuti
Oba brijača pogoni impresivan linearni motor sposoban za 13 000 ciklusa u minuti

Panasonic je najavio predstavljanje svojih najnovijih brijača s oštricama – modela ES-LL21 i LL41 – te trimera nosnih i ličnih dlačica ER-GN300, koji dodaju još snage i preciznosti Panasonicovoj ponudi uređaja za njegu

Novi modeli brijača višenamjenski su jer jedan uređaj omogućuje glatko brijanje i uređivanje brade, zamjenjujući nekoliko alata uz isti izvrstan rezultat. Panasonicov novi trimer nosnih dlačica sa snažnim motorom s visokim okretnim momentom i iznimno oštrim oštricama omogućuje glatko i bezbolno rezanje bez čupanja. Konstruirani s japanskom tehnologijom oštrica, sva tri uređaja imaju preciznu i trajnu oštricu.

Brijač ES-LL41 dolazi s dva dodatna nastavka za trimanje, nudeći ukupno sedam prilagodbi dužina koje će odgovarati svim vrstama brade. Skočni trimer osigurava temeljitu njegu zalistaka i brkova te brzo i ugodno brijanje.

Oba brijača pogoni impresivan linearni motor sposoban za 13 000 ciklusa u minuti. Uz oštrice trimera ušiljene pod 45 stupnjeva, novi uređaji omogućit će svaki put najglatkije i najčišće brijanje. Dodatne nanopolirane unutrašnje oštrice pozicionirane su pod kutom od 30 stupnjeva, pa u korijenu uklanjaju i najtvrdokornije dlake za vrhunski završni efekt.

Stvoreni s posve novim brijaćim senzorom koji smanjuje iritaciju kože, novi brijači mogu automatski prepoznati gustoću brade i tome prilagoditi snagu brijanja. Njihov ergonomski dizajn omogućuje brijanje u najprirodnijem položaju bez opterećivanja lakta ili ručnog zgloba. Zaobljenog su oblika, kao slovo S, koji lijepo stane u dlan, a tijelo u obliku slova D prirodno dobro leži u ruci pa se može držati relativno dugo bez zamora.

Brijači su konstruirani i tako da odgovaraju raznim životnim stilovima, pa i onima kad je vremena malo, a vlasnici su stalno na putu. Jednosatno punjenje omogućuje trajno korištenje u trajanju 50 minuta. Tu je i LED indikator koji pokazuje stanje napunjenosti baterije i trenutni kapacitet. Radi dodatne praktičnosti, vodootporni dizajn omogućuje lako i higijensko održavanje jer se uređaj može isprati tekućom vodom, pa čak i koristiti tijekom tuširanja.

Novi trimer konstruiran je tako da savršeno leži u ruci – svaki je njegov aspekt osmišljen za ugodnost i praktičnost korištenja. Dizajn mu je ergonomski, pod kutom, pa može uhvatiti dlačice na svim područjima. Vanjski sigurnosni stožac vodi dlake izravno u oštrice i sprječava kontakt s kožom radi zaštite od porezotina i ozljeda. Trimer nosnih dlačica može se prati u vodi, pa se lako ispire nakon upotrebe bez potrebe za uklanjanjem oštrica.

Dizajn trimera ER-GN300 elegantan je i minimalistički te će ovaj trimer svojim dijelovima od nehrđajućeg čelika i teksturiranog metala radi profinjenog završnog dojma odgovarati svim kupaonskim interijerima.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.