| | | |

Panasonic predstavlja prvi pekač kruha s tvrdom korom “Croustina”

Pin It

Ručno stvaranje savršene tvrde kore zahtijeva žilavije tijesto, ali uz Croustinu nema potrebe da satima mijesite i oblikujeteRučno stvaranje savršene tvrde kore zahtijeva žilavije tijesto, ali uz Croustinu nema potrebe da satima mijesite i oblikujete

Pečenje kruha kod kuće može doista probuditi osjetila: poznate arome koje ulaze u sve prostorije vašeg doma i podatan okus toplog netom pečenog kruha sigurno će oduševiti svakoga

Od jeseni 2018. pekari amateri mogu zadovoljiti svoju želju za teksturom i izdašnim zagrizom u autentični domaći kruh s tvrdom korom ispečen u njihovom domu zahvaljujući „Croustini“ – Panasonicovu novom i inovativnom pekaču kruha.
Nastala na temelju 30 godina iskustva s inovacijama u pekačima, Croustina inspirira jednostavnu kulinarsku kreativnost kombinirajući tri inovacije u pečenju te omogućujući čak i najvećim amaterima pekarima da stvore ukusnu štrucu koja će svako kućanstvo pretvoriti u „stručnjake za koru“.

Pečenje za obiteljske ručkove i druženja ne može biti jednostavnije od Croustininih 18 praktičnih automatskih programa s kojima se na dodir gumba može peći sve: od kolača, tijesta za pizzu i džemova do kruhova bez glutena.
S kvalitetom koja je u srcu Croustine možete ukloniti i nepotrebne aditive, šećer i sol prisutne u kupovnim kruhovima tako da odaberete vlastite zdrave sastojke za krajnje svježe iskustvo kod kuće.

Ručno stvaranje savršene tvrde kore zahtijeva žilavije tijesto, ali uz Croustinu nema potrebe da satima mijesite i oblikujete. Optimizirana oštrica za miješenje drži i rasteže tijesto dok se ono prima za ugrađena rebra posebno konstruirane ovalne posude za pečenje. To omogućuje dosljedne rezultate koji oponašaju proces miješenja vještih pekara, stvarajući hrskavu, mirisnu koru i optimalno iskustvo jedenja kruha.

Kad se Croustina uključi, dva jedinstvena temperaturna senzora zajednički rade na tome da se tijesto diže dosljedno tijekom fermentacije.
Croustina pametno koristi informacije od obaju senzora da bi odabrala optimalan program za dizanje i odmaranje tijesta u svim okruženjima. Jedan senzor mjeri internu temperaturu pekača kruha, dok jedinstveni drugi senzor bilježi sobnu temperaturu okruženja. Bez obzira pečete li u vlažnoj ili suhoj klimi, možete biti sigurni u savršene rezultate pečenja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675