| | | |

FOREO ponovno mijenja svijet ljepote – UFO predvodi novu generaciju pametnih maski za lice

Pin It

FOREO UFO (Ur Future Obsession) razvijan je u tajnosti tijekom 4 godine, a danas je tajna napokon otkrivena na CES-u na izložbenom prostoru #43534FOREO UFO (Ur Future Obsession) razvijan je u tajnosti tijekom 4 godine, a danas je tajna napokon otkrivena na CES-u na izložbenom prostoru #43534

Švedski brand FOREO je na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES-u u Las Vegasu lansirao svoj najnoviji hi-tech beauty uređaj - UFO, a za svoju narudžbu možete se predbilježiti putem crowdfunding platforme Kickstarter

FOREO UFO prva je pametna maska za lice koja, kombiniranjem terapije LED svjetlima s krioterapijom, termoterapijom i T-sonic pulsacijama koje se aktiviraju preko pametnog telefona, nudi njegu kože ravnu onoj u kozmetičkom salonu i to u samo 90 sekundi.

Maske za lice bile su najveći trend u njezi kože 2017. te službeno najpretraživaniji pojam u kategoriji ljepote na Google tražilici, generirajući tako više od 40% online prodaje za beauty kompanije diljem svijeta. Lansiranjem UFO-a (Ur Future Obsession), FOREO želi pokrenuti revoluciju maske za lice, hvatajući se u koštac s temeljnim problemima, poput ograničenog prodiranja u kožu, lošeg pokrivanja lica, i vremena potrošenog na primjenu maske.

“Maske za lice slatki su porok milijuna ljudi, ali je li ležanje pod hladnim mokrim listom papira zaista najbolje što možemo učiniti u 2018.?”, rekao je izvršni direktor tvrtke FOREO Paul Peroš. “Nakon 4 godine rada na razvoju ovog proizvoda, FOREO dizajneri i inženjeri dokazali su da postoji bolji način. Iskoristili smo najnoviju profesionalnu tehnologiju koja omogućuje terapije kakve u salonima koštaju tisuće dolara te ju ukomponirali u UFO uređaj kako bi se osigurala maksimalna iskorištenost potencijala samih maski. Rezultati su nevjerovatni.” zaključio je Peroš.

FOREO UFO (Ur Future Obsession) razvijan je u tajnosti tijekom 4 godine, a danas je tajna napokon otkrivena na CES-u na izložbenom prostoru #43534. FOREO je pripremio interaktivno #WhatTheFOREO iskustvo koje su mogli doživjeti samo oni koji su posebno pozvani, pa se tako tisuće posjetitelja okupilo oko strogo čuvanog UFO skrovišta na CES-u da pogledaju najstrože čuvanu high-tech beauty tajnu. Maloprodajna cijena UFO uređaja je 279 $, dok će se UFO mini uređaj, kao uvodni proizvod u UFO tehnologiju, moći nabaviti već za 179 $. U početnoj fazi prije samog lansiranja korisnici mogu ostvariti uštedu do čak 50% putem Kickstarter platforme.

Targetirajući epidemiju maske za lice, Kickstarter kampanja se našalila s vremenom koje žene potroše noseći te maske, što je do čak 5 dana u azijskim zemljama koje bilježe najveću upotrebu. Kampanja također objašnjava kako FOREO UFO pruža sveobuhvatan tretman lica u samo 90 sekundi, prilikom čega ravnomjerno raspoređuje formulu maske po cijelom licu, dok različiti programi uređaja omogućuju aktivnim sastojcima da penetriraju dublje u kožu za bolje rezultate.

UFO opcije:

  • koristi tehnologiju hiper-infuzije, kombinirajući pritom funkciju zagrijavanja za otvaranje pora, T- Sonic pulsacije koje osiguravaju instantno upijanje aktivnih sastojaka duboko u kožu te krioterapiju za fiksiranje aktivnih sastojaka i učvršćivanje kože.
  • dostupno je nekoliko LED svjetlosnih terapija koje omogućuju tri fotofacijelna programa uključujući program protiv starenja kože (crveno LED svjetlo), program posvjetljivanja kože (zeleno LED svijetlo) i program protiv akni (plavo LED svijetlo).
  • svaki tretman uključuje pažljivo odabranu kombinaciju temperature i intenziteta pulsacija što omogućuje maksimalni efekt i umirujuću masažu lica.
Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675