A1
Featured

LG lansirao kampanju „LG SIGNATURE in the City“

LG SIGNATURE inicijalno uključuje i napredni 4K OLED TV s HDR podrškom
LG SIGNATURE inicijalno uključuje i napredni 4K OLED TV s HDR podrškom
LG SIGNATURE inicijalno uključuje i napredni 4K OLED TV s HDR podrškom

LG je u Europi i SAD-u pokrenuo globalnu kampanju „LG SIGNATURE in the City“ za svoj brand LG SIGNATURE s temom The Art of Essence

Ova kampanja, temeljena na ideji da proizvodi potrošačke elektronike vrhunskog dizajna imaju značajne sličnosti s vrhunskom arhitekturom, uključuje spot koji estetske elemente proizvoda iz linije LG SIGNATURE uspoređuje s arhitekturom New Yorka, Londona, Pariza i Stuttgarta.

„Ovo je jedna od najvećih marketinških kampanja koju smo pokrenuli u zadnjih nekoliko godina što pokazuje koliko je linija LG SIGNATURE važna za naš rast i strategiju“, rekao je Brian Na iz globalnog marketinga u LG Electronicsu. „Uzbuđeni smo i optimistični što je LG spreman evoluirati iznad potrošačke elektronike namijenjene masovnom tržištu i smatram da potrošači nestrpljivo iščekuju novi high-end brand u ovom segmentu.“

Inače, linija LG SIGNATURE inicijalno uključuje napredni 4K OLED TV s HDR podrškom, unaprijeđenu perilicu rublja TWIN Wash, najmoderniji Door-in-Door hladnjak, futuristički hibridni pročišćivač zraka, dvostruku pećnicu bogatu značajkama te najsuvremeniju TurboSteam perilicu posuđa. Naknadno će linija uključivati još proizvoda koji će objedinjavati najbolje od tvrtkine tehnologije i dizajna.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.