Lenovo
Featured

Iskoristite maksimalni potencijal svakodnevnih aktivnosti uz pomoć najboljih digitalnih asistenata

Huawei Activity Rings nisu samo alat, već vaši životni suputnici
Huawei Activity Rings nisu samo alat, već vaši životni suputnici
Huawei Activity Rings nisu samo alat, već vaši životni suputnici

Jeste li ikada razmišljali o tome kako možete učiniti svoju svakodnevicu aktivnijom i zdravijom uz korake, potrošnju kalorija i dobrodošli unos svježeg zraka nakon duge zime? Motivacije sigurno ima više nego dovoljno jer kretanje donosi bolje samopouzdanje, više endorfina i bolje raspoloženje uz nižu razinu stresa te optimalnije zdravstveno stanje

Ali svi znamo da postoje dani kada nam je potrebno dodatno ohrabrenje. Upravo u takvim trenucima na scenu stupaju pametni satovi uz svoje intuitivne funkcije te aplikacije. Huawei Watch GT 4 serija pametnih satova donosi dobrodošlu inovaciju – prstenove za aktivnost. S njima ne samo da ćete aktivno slijediti svoje fitness ciljeve, već ćete živjeti i zdravijim životom. Znate li kako iskoristiti Huawei Activity rings funkcije na putu do sveobuhvatnog boljeg stanja? Više detalja u nastavku teksta.

10 000 koraka, cilj kojem težimo

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije čula onu famoznu preporuku o optimalnom broju koraka koje trebamo napraviti u danu. 10 000 je magična brojka, zar ne?

Ali to baš i nije posve istinito. Ovaj povijesni i praktični standard koji potječe iz Japana je započeo šezdesetih godina prošlog stoljeća, kada su japanski proizvođači pedometara počeli plasirati svoje proizvode s ciljem poticanja tjelesne aktivnosti. Broj je odabran jer je simbol sreće i uspjeha, a nije znanstveno utvrđen kao optimalan broj koraka za zdravlje. Smjernica je bez obzira postala popularna i mnogi je još uvijek koriste kao jednostavan cilj dnevnog kretanja. Međutim, važno je napomenuti da optimalan broj koraka može varirati ovisno o zdravstvenim ciljevima pojedinca, fizičkoj spremnosti i drugim čimbenicima.

Prvi u nizu Huawei Activity prstena služi za praćenje vaših pokreta. Prati koliko ste kalorija potrošili tijekom raznih aktivnosti i marljivo bilježi vaše korake. On vam olakšava postavljanje ciljeva vezanih za potrošene kalorije, vrijeme vježbanja i sate aktivnosti te vam šalje motivirajuće podsjetnike koji će vam pomoći da postignete te ciljeve. Uz poboljšane algoritme, prstenje će snimiti potrošnju kalorija i kretanje čak prilikom obavljanja kućanskih poslova. Redefinirana svrha aplikacija za praćenje koraka je potaknuti ljude na redovitu tjelesnu aktivnost, ne nužno da postignu točno 10 000 koraka dnevno.

Vježbanje okrepljuje tijelo i um

U drugom Huawei Activity Ring prstenu nalazi se ulaznica za svijet bolje kondicije. On prati vaše vrijeme vježbanja i pomaže vam da poboljšate svoju ukupnu sportsku izvedbu. Zdravstveni stručnjaci potiču pojedince da slijede smjernice Svjetske zdravstvene organizacije koje preporučuju najmanje 150 minuta vježbanja umjerenog intenziteta ili 75 minuta vježbanja visokog intenziteta tjedno kako bi se održalo zdravlje kardiovaskularnog sustava. Redovita tjelovježba umjerenog do visokog intenziteta pomaže vašem općem blagostanju i fizičkoj kondiciji. Prstenovi precizno bilježe različite podatke o vašoj vježbi, prikazani na intuitivan način, tako da možete pratiti svoj napredak na svakom koraku.

Borba protiv sjedenja i neaktivnosti!

Treći Huawei Activity prsten će vam pomoći da prevladate zamke sjedilačkog načina života i rada. Ako ste se ikada pitali sjedite li previše, ova značajka će vam pomoći da uključite što više kretanja tijekom radnog dana. Svaki sat kada ustanete i pomaknete se barem jednu minutu unutar njega bilježi se u ovom prstenu. Studije Svjetske zdravstvene organizacije upozoravaju na rizike dugotrajnog sjedenja, stoga ne zaboravite na redovite pauze preporučene barem jednom u sat vremena. Iako zvuči kao mali korak, prsten vas potiče da između 7 ujutro i 22 sata postignete najmanje 12 "bodova" ili aktivnih minuti unutar sata.

Dostići ciljeve je lijepo, ali također uživajte na putu do njihovog ostvarenja

Huawei Activity Rings nisu samo alat, već vaši životni suputnici. Prihvatite pokret, tjelovježbu i kretanje za zdrav i zabavan stil života. Ne zaboravite na svoja postignuća - prstenovi vam daju posebne medalje za svaki uspjeh, male nagrade, koje također mogu biti učinkovit motivator. Svaki korak, zamah i trud se računaju, stoga krenite na put prema zdravijem i sretnijem životu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.