Telemach

Schneider Electric predstavio održivo rješenje za upravljanje energijom u kućanstvu

Rješenje Schneider Home inteligentno upravlja energijom u jednom kućanstvu, tako što na jednom mjestu spaja električnu energiju iz mreže, energiju iz solarnih panela, bateriju i punjač za e-vozila

Rješenje Schneider Home inteligentno upravlja energijom u jednom kućanstvu, tako što na jednom mjestu spaja električnu energiju iz mreže, energiju iz solarnih panela, bateriju i punjač za e-vozila

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji predstavio je u američkom gradu Las Vegasu, na nedavno dovršenom Svjetskom sajmu potrošačke elektronike (CES 2023), rješenje za upravljanje energijom u kućanstvu: Schneider Home

Rješenje za upravljanje energijom u kući, Schneider Home, sastoji se od kućne baterije koja služi za ekološki čistu pohranu energije, visoko naponskog solarnog invertera, pametne električne upravljačke ploče, punjača za električna vozila te niza utičnica i prekidača za svjetlo, a svime time upravlja jednostavna Schneider Home aplikacija.

Rješenje Schneider Home inteligentno upravlja energijom u jednom kućanstvu, tako što na jednom mjestu spaja električnu energiju iz mreže, energiju iz solarnih panela, bateriju i punjač za e-vozila.  Nudi neusporedivu inteligenciju vlasnicima kućanstva, počevši od praćenja potrošnje električne energije u svakom kućanskom aparatu i uređaju, do situacija u kojima treba odlučiti gdje usmjeriti pohranjenu energiju u razdobljima njene nedostupnosti iz elektro distribucijske mreže. Usto, rješenje je tako konfigurirano da može, bez dodatnih nadogradnji, udovoljiti svakoj potražnji za energijom, bez obzira koje se električno vozilo koristi. Svjetski sajam potrošačke elektronike nagradio je Schneider Home rješenje posebnim priznanjem za inovativnost dizajna, što je dodatna potvrda ostvarene elegancije u oblikovanju uređaja i integriranog pristupa u projektiranju rješenja namijenjenoga novom dobu upravljanja energijom u kućanstvima.

Schneider Home nudi jedinstvenu integraciju energetskih resursa i digitalnih funkcionalnosti:

Schneider Pulse: To je središte elektrificiranog kućanstva. Pametna električna upravljačka ploča prepuna tehnologija, funkcionalnosti i inteligencije - međusobno povezuje razne izvore energije u jednom kućanstvu.

Schneider Boost: Kućna baterija za pohranu energije. Posprema energiju koja dolazi iz solarnih panela tijekom dana, a koristi se u razdobljima najveće potrošnje, kako bi se smanjili računi za energiju i omogućila njena raspoloživost i u trenucima zastoja isporuke iz distribucijske mreže.

Schneider Inverter: Visoko naponski hibridni solarni inverter i baterija. Pretvara energiju iz solarnih panela u iskoristivu izmjeničnu struju.

Schneider Charge: Punjač za električna vozila. Pametno koristi energiju iz solarnih panela i baterije, kako bi ubrzao punjenje vozila i smanjio troškove energije.

Schneider Home: Jednostavna aplikacija za praćenje, nadzor i upravljanje svim kućnim izvorima energije i trošilima.

Trenutak u kojem je predstavljeno Schneider Home rješenje ne može biti važniji: cijena električne energije raste svugdje u svijetu, dok klimatološke nepogode i prouzročene nestabilnosti distributivnih mreža povećavaju potražnju za čistijom, troškovno učinkovitijom i sigurno dobavljivom energijom.

Kao jedan od predvodnika u industriji, Schneider Electric spremno ispunjava sve potrebe korisnika i ujedno ih priprema za budućnost. Ovo rješenje ispunjava jasnu i rezonantnu potrebu tržišta u doba kada su energetska učinkovitost i ekološka održivost najvažniji faktori razvoja pametnog zgradarstva.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Einhell

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675