| | | |

powered_by_lenovo_2020 Poboljšana mobilna aplikacija LG ThinQ - CroPC.net

Poboljšana mobilna aplikacija LG ThinQ

LG ThinQ omogućava prilagođeni rad zahvaljujući značajkama kao što su Smart Care+ i Smart Pairing

LG predstavlja poboljšanju aplikaciju ThinQ kako bi korisnicima omogućio još bolje iskustvo pametnog doma, aplikacija LG ThinQ sada omogućava besprijekorno upravljanje LG-evim pametnim kućanskim aparatima i proširene usluge korisnicima u više od 150 zemalja, a temelji se na LG-evoj strategiji umjetne inteligencije “evolve, connect i open”

LG ThinQ koristi tehnologiju prepoznavanja glasa Google Assistant kako bi pružila najprikladniji način povezivanja korisnika s njihovim ThinQ aparatima. Prvobitno predstavljena kao SmartThinQ, aplikacija LG ThinQ je prva mobilna aplikacija za pametne kućanske aparate koja nudi prepoznavanje glasa, omogućujući korisnicima slobodu upravljanja i nadgledanja svojih aparata pomoću razgovornih glasovnih naredbi..

Nadalje, ova napredna aplikacija koja se temelji na umjetnoj inteligenciji (AI) pruža personaliziranu podršku u obliku usluge Proactive Customer Care kako bi informirala korisnike o potencijalnim problemima prije nego što se uopće pojave, ubrzavajući posjete servisera ako je potrebno. Proactive Customer Care pomaže povećati učinkovitost proizvoda i radni vijek s detaljnim uputama i savjetima za optimalno funkcioniranje aparata.

Korisnici mogu povezati svoje LG pametne aparate putem aplikacije s Amazonovim računima za automatsku narudžbu i dostavu koristeći uslugu Amazon Dash Replenishment. Često korištene potrepštine kao što su sredstvo za pranje posuđa, deterdžent za pranje rublja ili omekšivač mogu se unaprijed odabrati za automatsku dostavu u dom korisnika kad je to potrebno.

LG ThinQ omogućava prilagođeni rad zahvaljujući značajkama kao što su Smart Care+ i Smart Pairing. Hladnjak sa značajkom Smart Care+ temeljen na LG ThinQ analizira obrasce korištenja kako bi pružio personaliziranu uslugu, snizio troškove energije i održao hranu svježom automatskim postavljanjem idealne temperature te ulaskom u način rada sa smanjenom potrošnjom energije. Uz Smart Pairing, najnovije LG-eve sušilice se mogu bežično povezati s LG perilicama rublja kako bi ponudile optimalan ciklus sušenja koji se temelji na ciklusu pranja. Zahvaljujući takvim inovacijama kompanije LG, korisnici se više nikada ne trebaju brinuti da će oštetiti odjeću.

„LG ThinQ je savršen primjer naše vizije da pružimo praktičnije iskustvo pametnog doma bez potreba za dugotrajnim učenjem koje napredni proizvodi često zahtijevaju“, rekao je Ryu Hye-jung, izvršni direktor LG-eve divizije Smart Home Business. „LG-u su oduvijek korisnici na prvom mjestu, a evolucija našeg ekosustava pametnog doma to jasno pokazuje.“

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675