| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Što pokloniti? - CroPC.net

Što pokloniti?

Do Božića je ostalo još samo 3 dana, a još nemate poklon za Vašeg „IT stručnjaka“? Dok trgovački centri još rade CroPC pomaže, evo nekoliko ideja za poklon koji će nju ili njega sigurno obradovati, sigurno! Do Božića je ostalo još samo 3 dana, a još nemate poklon za Vašeg „IT stručnjaka“? Dok trgovački centri još rade CroPC pomaže, evo nekoliko ideja za poklon koji će nju ili njega sigurno obradovati, sigurno!

Unazad godinu dana kroz naše ruke je prošlo zaista puno uređaja, mobitela, gadgeta, tableta, računala i ostalih IT stvarčica koje nama i mnogima poput nas, takozvanim samozvanim IT stručnjacima čine veliko zadovoljstvo. Među cijelom masom takvih uređaja za ovaj Božić dali smo si zadatak sastaviti listu potencijalno najpoželjnijih poklona. Kako bi zadatak bio još teži, morali smo se konačnu listu ograničiti na svega tri poklona, što je vjerujte nam bilo vrlo teško. Do Božića je nekoliko dana, stoga ako nemate poklon, trk u neku od trgovina u nabavku poklona koje predlažemo!

D-Link DHP-501AV - Powerline AV 500 Network Starter Kit
d_link-dhp-501av_thumb_medium750_450 Što pokloniti? - CroPC.net Kada smo dobili D-Link DHP-501AV, prvotno oduševljenje ovim stvarčicama s vremenom korištenja i njihovom upotrebom postaje još veće. Ovaj poklon znat će cijeniti svi oni koji imaju problema, poteškoća s postojećom mrežom u smislu potrebe za proširenjem. D-Linkovi uređaji pomoći će proširiti mrežu pomoću strujnih instalacija, te je moguće svaku strujnu utičnicu pretvoriti u mrežni priključak. Područja primjene su zaista raznolika, pa je tako moguće iskoristiti DHP-501AV za povezivanje mrežnog usmjernika i IP STB-a, mrežnog pisača, NAS uređaja, pristupne točke, drugog računala.

Logitech Touch Mouse T620
logitech_t620_thumb_medium750_450 Što pokloniti? - CroPC.net Ovaj poklon cijeniti će svi oni koji su nedavno kupili novo računalo ili prijenosnik s Windowsima 8, ili su pak na već postojećem računalu instalirali najnoviji operacijski sustav iz Microsofta. Kao što već svi znamo Windowsi 8 donose ponešto izmijenjen način rada na kakav smo do sada navikli od Microsofta. Novi Windowsi prilagođeni su ekranima osjetljivim na dodir, a za sve one koji nemaju ekran osjetljiv na dodir tu je Logitech Touch Mouse T620. Ovaj miš ima cijelu svoju površinu osjetljivu na dodir. Geste koje će te izvoditi prstima po njegovoj površini vrlo su intuitivne i slične gestama koje smo navikli koristiti na pametnim telefonima. Odličan dodatak za sve koji rade na Windowsima 8, a uz to moramo priznati da je i vrhunski dizajniran, pa je osim funkcionalnosti i iznimno lijep.

Sony Xperia T
xperia_t Što pokloniti? - CroPC.net My name is T, Xperia T. Ako ste pogledali novi film o tajnom agentu 007 zasigurno znate o kojem uređaju govorimo. Riječ je o vrhunskom pametnom telefonu iz Sonyja, modelu T, Xperia T. Mobitel dolazi opremljen vjerojatno jednim od najboljih ekrana na tržištu mobilnih telefona, svom silom napredne tehnologije, lijepim dizajnom i odličnom kvalitetom. Ako ga je James Bond odabrao kao svoj telefon, nema razloga da ga i vi ne odaberete. Ovaj poklone namijenjen je… Ma svima! Mislimo kako nema osobe koja ne bi bila oduševljena ovakvim poklonom kojeg uz to možete još poboljšati odlaskom na projekciju filma, bez obzira što ste ga već pogledali.

Ovo su naša tri poklona godine, konkurencija je bila žestoka i mnogobrojna, no svi zajedno smo se odlučili na ova tri zanimljiva, korisna, vrijedna i dobrodošla poklona. Sigurni smo kako ćete obradovati svakog ljubitelja IT-a, no i ne samo njih. Ove poklone zasigurno će cijeniti i svi drugi, a sigurni smo da biste ih i Vi cijenili kada bi ih dobili od nekoga :)

Redakcija portala CroPC Vam uz ove poklone želi sve najbolje za Božićne praznike i da pod drvcem pronađete barem jedan od ovih poklona!

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675