| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Internet stranice za 400 kuna! - CroPC.net

Internet stranice za 400 kuna!

Iako je ponuda današnjih agencija i studija za izradu Internet stranica zaista šarolika, među mnogobrojnima, ali po svome pristupu, radu i konačnom proizvodu Kreativni studio Režić donosi Internet stranice za 400 kuna

Iako je ponuda današnjih agencija i studija za izradu Internet stranica zaista šarolika, među mnogobrojnima, ali po svome pristupu, radu i konačnom proizvodu kreativni studio Režić donosi Internet stranice za 400 kuna

Za sve kojima su potrebne Internet stranice, kao i njihovo održavanje te kompletna briga o istima, tvrtka Režić nudi novu uslugu kojom plaćate izradu i sve ostale usluge vezane uz Vaše stranice u mjesečnim anuitetima. Počevši od 400 kuna mjesečno za jednostavni web uz ugovorno održavanje na 12 mjeseci, pa i povoljnije uz produljenje ugovornog održavanja. Svakako, moramo istaknuti kako upravo ovaj studio stoji i iza naših stranica.

Spomenimo kako se tvrtka Režić d.o.o. specijalizirala za izradu Internet stranica malim i srednjim tvrtkama, obrtnicima kao i za izradu osobnih stranica. Također, primjetan je porast zahtijeva za izradom Internet stranica za OPG-ove, hotele i ostale uslužne objekte. Dakako, ekipa koja stoji iza imena tvrtke također u stanju je napraviti i portal poput ovog našeg.

Na pitanje što je ekipu ponukalo na ovakvu ideju, kažu nam: "Svjesni smo činjenice kako je veliki broj pravih, a posebice fizičkih osoba koji danas teško izdvajaju sredstva za izradu internet stranica. Stava smo kako svaka tvrtka, obrt, OPG, hotel, ali i bilo koja osoba koja obavlja neku djelatnost mora imati osobni identitet na mreži svih mreža, a ovakvim potezom za cijenu, primjerice telefonskog i internet priključka možete imati baš to - i ne brinuti se apsolutno o ničem vezi vaših internet stranica, jer ćemo se o tome pobrinuti - mi".

O svemu detaljnije pročitajte na službenim stranicama ovdje.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675