| | | |

Aplikacija: Sleep Cycle alarm clock

Pin It

Da bi cijela stvar radila, potrebno je cijelu noć (ili tijekom spavanja) imati telefon pored sebeDa bi cijela stvar radila, potrebno je cijelu noć (ili tijekom spavanja) imati telefon pored sebe

Već dugo među našim aplikacijama tjedna nismo imali neku "budilicu", no zato evo jedne zaista dobre i napredne

Budilice kao aplikacije na telefonu već dugo nisu samo puki brojači vremena, a u prilog njihovom naprednom radu ide i ovotjedna aplikacija naziva Sleep Cycle alarm clock. Posrijedi je budilica koja analizira tijek sna i zatim aktivira alarm u trenutku kada je san najlakši, a sve s ciljem kako bi jutarnje buđenje koje je mnogima tako mrsko bilo što podnošljivije.

Da bi cijela stvar radila, potrebno je cijelu noć (ili tijekom spavanja) imati telefon pored sebe, što je ipak malo upitno po zdravlje, no brojni su oni kojima je telefon ionako u krevetu kada spavaju. Ako je u pitanju pametni telefon s Android OS-om onda ga treba imati na samom krevetu dok je u slučaju iPhonea taj telefon moguće smjestiti na noćni ormarić pored kreveta. Uz funkcionalnost ugodnog buđenja, Sleep Cycle nudi i prikaz prikupljenih statističkih podataka koje je moguće izvesti u Excel za daljnju analizu.

Osim toga, moguće je odgoditi alarm tako da se telefon lagano protrese ili se dvaput tapne po zaslonu, tu su i posebno probrane melodije alarma i štošta drugo.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675