Njuškalo
Featured

Aplikacija: EaseUS Todo Backup Free

EaseUS Todo Backup Free spada u jedne od najpopularnijih alata za izradu pričuvnih kopija podataka
EaseUS Todo Backup Free spada u jedne od najpopularnijih alata za izradu pričuvnih kopija podataka
EaseUS Todo Backup Free spada u jedne od najpopularnijih alata za izradu pričuvnih kopija podataka

Iako pod aplikacijama najčešće predstavljamo one za pametne telefone i tablete, ovog puta predstaviti ćemo jednu za računala - EaseUS Todo Backup Free

Sigurnosna kopija (eng. backup, još i rezervna kopija, sigurnosna preslika, sigurnosni duplika) jest kopija podataka koja se izrađuje u svrhu osiguranja u slučaju oštećenja ili gubljenja izvornih podataka. Podaci mogu biti datoteke ili/i programi. Sigurnosne kopije podataka mogu sadržavati mediji kao što su optički disk i magnetska traka, a u zadnje vrijeme se je popularnija izrada kopije podataka u oblaku. Upravo za tu namjenu služi ovotjedna aplikacija EaseUS Todo Backup Free. Gubitak podataka je nešto što nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ako zavirimo u enciklopediju to je stanje pogrješke u informacijskim sustavima u kojima je informacija uništena odnosno izgubljena iz nekog razloga, zbog pogrješnog ili nemarnog pohranjivanja, prijenosa ili obrade, nenamjernog brisanja i tako dalje. Radi sprječavanja gubitka podataka, informacijski sustavi primjenjuju dvije stvari: sigurnosno kopiranje podataka ili nabavka opreme i procesa za spašavanje podataka radi sprječavanja gubitka podatka, odnosno da bi se vratilo izgubljene podatke. U prvu skupinu ulazi alat EaseUS Todo Backup Free koji je dostupan potpuno besplatno ili u plaćenoj inačici.

EaseUS Todo Backup Free spada u jedne od najpopularnijih alata za izradu pričuvnih kopija podataka. Alat omogućava oporavak izgubljenih datoteka s čvrstog diska i drugih medija za pohranu podataka, a bez obzira jesu li podaci izgubljeni zbog brisanja, formatiranja, fizičkog oštećenja diska, virusnog napada ili drugih nepoznatih razloga u samo tri koraka i nekoliko klikova opet ćemo doći do izgubljenih datoteka zahvaljujući pričuvnoj kopiji podataka koju smo izradili pomoću EaseUS Todo Backup Free aplikacije.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.