Telemach

App: I'm Ok Mama

I'm Ok Mama

Da, kao što i sam naziv govori, ovo je aplikacija za ultimativni roditeljski nadzor

Ako se vratimo koju godinu ili desetljeće unatrag, možemo svjedočiti kako je riječ bila poput "svetog pisma" - ako smo se nešto dogovorili, to je moralo biti tako. S porastom tehnologije oko nas, nekako se i briga svih znatno povećala, a da je tomu tako svjedoči i ova aplikacija. I'm Ok Mama je aplikacija koja će vjerno pratiti kretanje pametnog telefona koji bi trebao biti uz njegova vlasnika i to koristeći GPS, bežične mreže i bazne stanice.

Tako će te kao roditelj, na temelju prethodno definiranih pravila i zona, dobivati obavijesti o poziciji ili upozorenja o napuštanju regije koja je naznačena kao slobodna za kretanje (primjerice, škola).

Aplikacija se mora instalirati samo na pametni telefon djeteta, dok će roditelji dobivati poruke putem e-maila ili SMS-a, a moguće je dobivati i obavijest o lokaciji na zahtjev slanjem SMS poruke. Dakle, svi koji se moraju boriti sa zaboravnim tinejdžerima koji se nisu voljni redovito javljati i otkrivati gdje se točno nalaze, mogu iskušati ovu aplikaciju.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

MedicoHome

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675