Njuškalo
Featured

9. Zagreb Auto Week uskoro u Arena Centru

Osim premijernih iznenađenja posjetitelji će moći uživati u mnoštvu dodatnih i popratnih sadržaja vezanih uz auto moto industriju

Jesensko izdanje održat će se na već poznatoj lokaciji, u zagrebačkom Arena Centru od 18. do 20. studenog gdje će posjetiteljima biti predstavljeni neki od najnovijih modela poznatih auto moto brandova

Osim premijernih iznenađenja posjetitelji će moći uživati u mnoštvu dodatnih i popratnih sadržaja vezanih uz auto moto industriju. Samo za ovu prigodu auto kuće će predstaviti najnovije i najbolje modele dostupne na našem tržištu, a što će svakako mnogima olakšati donošenje odluke oko kupovine novog automobila. Publika će tako na jednom mjestu, iz prve ruke moći doznati sve informacije oko odabira novog limenog ljubimca, ali i imati priliku kupiti ili rezervirati automobil uz posebnu sajamsku cijenu.

U skladu sa svjetskim trendovima dio prostora sajma predviđen je za neizostavnu E-mobility zonu, gdje će se posjetitelji moći upoznati s vozilima na elektro i hibridni pogon, ali i doznati sve detalje koji se odnose na kupovinu električnih limenih ljubimaca. Naravno, nezaobilazan dio jedne ovakve auto moto priredbe svakako su i prekrasne hostese koje su već postale zaštitni znak Auto Weeka.

Dođite i budite dio ove spektakularne automobilske izložbe, uživajte u blještavilu automobila, ekskluzivnim premijerama, doznajte sve što vas zanima o kupovini novog automobila i uživajte u ponudi najnovijih modela iz svijeta oktana.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.