| | | |

Peugeot obnovio RCZ

Pin It

Peugeot je pred parišku premijeru predstavio osvježenu izvedbu trenutno najatraktivnijeg modela iz svoje ponudePeugeot obnovio RCZ - Peugeot je pred parišku premijeru predstavio osvježenu izvedbu trenutno najatraktivnijeg modela iz svoje ponude
Peugeot je pred parišku premijeru predstavio osvježenu izvedbu trenutno najatraktivnijeg modela iz svoje ponude

RCZ je prvi puta ugledao svjetlo dana 2009. u Frankfurtu, pa facelift dolazi točno u polovini životnog vijeka prve generacije. Promjene su dotakle pojedine detalje vanjštine i interijera, a s tehničke strane nije bilo većih izmjena. Tako je RCZ s prednje strane dobio novu masku motora praćenu mdifiziranim izgledom otvora za zrak. Promjene su zahvatile i prednja svjetla, a u kutovima dorađenog prednjeg branika sada se nalaze LED svjetla za dnevnu vožnju.

Promjene stražnjeg kraja su manje uočljive, pa vrijedi spomenuti tek kako će kupci osvježenog RCZ-a moći izabrati između osam boja vanjštine (dvije nove) te mat crnih nosača krova. Nadalje, dostupna su i tri kompleta naljepnica, dvije završne obrade krova, kao i deset modela lijevanih naplataka dimenzija 18 i 19 cola.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675