| | | |

Chevrolet na Pariškom sajmu automobila

Pin It

Svjetska premijera novog Chevrolet Traxa i popularni miniautomobil Spark osvjezenog dizajna obiljezit ce Chevroletovu prisutnost na ovogodisnjem Pariskom sajmu automobilaChevrolet na Pariškom sajmu automobila - Svjetska premijera novog Chevrolet Traxa i popularni miniautomobil Spark osvjezenog dizajna obiljezit ce Chevroletovu prisutnost na ovogodisnjem Pariskom sajmu automobila
Svjetska premijera novog Chevrolet Traxa i popularni miniautomobil Spark osvjezenog dizajna obiljezit ce Chevroletovu prisutnost na ovogodisnjem Pariskom sajmu automobila

Na ovom će prestižnom bijenalnom događanju svijetu biti predstavljen Chevrolet Trax koji će sigurno osvojiti brojne obožavatelje. Također će biti izložen osvježeni Spark – jedan od najbolje prodavanih modela ovog branda u Europi – u još sportskijem i „odraslijem“ izdanju. Nakon vrlo dobrih reakcija mlade publike automobilskih sajmova širom svijeta na Chevroletova dva mladenačka koncepta - Code 130R i Tru 140S - svojom će trendovskom pojavom uveličati pariški sajam. Izdanje Traxa posvećeno nogometnom klubu Manchester United svjedočit će o Chevroletovom nedavnom ulasku u globalni svijet nogometa.

Svakako nam se pridružite na Chevroletovoj konferenciji za medije 27. rujna 2012. od 18.00 do 18.15 sati na kojoj će vodeći ljudi General Motorsa i Chevroleta najaviti naše svjetske i europske premijere.

U 17.30 će se na Chevroletovu otvorenom šanku nuditi osvježavajuće pivo, vino i ukusni američki kanapei. Pozivamo vas da posjetite naš otvoreni šank i poslušate karizmatični bend Roberta Trainora koji će zabavljati goste nakon konferencije za medije.

Na Chevroletovu će se štandu naći nekoliko zanimljivosti koje će oduševiti ljubitelje nogometa. Novinari i posjetitelji moći će se slikati u fan zoni posvećenoj Manchester Unitedu, na jednom od sjedala s Manchesterova stadiona Old Trafford ukrašenom Chevroletovom leptir-mašnom. Poslije će moći odabrati najbolju vlastitu fotografiju i poslati je na osobnu mail-adresu ili profil na Facebooku ili Twitteru.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675