A1

LG-eva webOS platforma u automobilima Genesis Hyundai Motor grupe

Ova je suradnja značajna iz razloga što označava prvo predstavljanje LG-eve platforme za automobilski sadržaj
Ova je suradnja značajna iz razloga što označava prvo predstavljanje LG-eve platforme za automobilski sadržaj
Ova je suradnja značajna iz razloga što označava prvo predstavljanje LG-eve platforme za automobilski sadržaj

LG je objavio je da će svoj infotainment sustav za vozila – uključujući webOS platformu za automobilski sadržaj – implementirati u nove Genesis modele Hyundai Motor grupe (Hyundai Motor Company, Kia Corporation, Genesis)

Novi Genesis modeli opremljeni su infotainment sustavom koji u potpunosti koristi prednosti webOS platforme za automobile. Uz poštivanje svih prometnih i cestovnih propisa, putnici na prednjim i stražnjim sjedalima tako će moći udobno pratiti visokokvalitetni sadržaj u kojem su dosad uživali putem svojih pametnih telefona ili televizora. Infotainment zasloni mogu reproducirati sadržaj s impresivnom kvalitetom zvuka koju je Genesis razvio.  

Ova je suradnja značajna iz razloga što označava prvo predstavljanje LG-eve platforme za automobilski sadržaj. LG je predstavio webOS za automobile kako bi jedinstveno korisničko iskustvo koje pruža proširio te ga učinio dostupnim i kroz usluge na cesti.  Koristeći se dokazanom popularnošću i praktičnošću webOS-a koji je na tržištu pametnih televizora dostigao ukupnu prodaju od 200 milijuna, LG je razvio novu verziju za vozila koja i putnicima i vozačima u optimiziranom okruženju kabine omogućuje uživanje u širokom spektru over-the-top (OTT) usluga, poput YouTubea.

LG, Hyundai i YouTube zajednički su radili kako bi integrirali YouTubeovu TV aplikaciju s novim dodirnim rješenjima na webOS za automobile, time ujedno omogućujući optimizirano iskustvo gledanja sadržaja u vozilu.

Predvodeći inovacije na tržištu infotainmenta, zahvaljujući znanju koje je akumulirao tijekom desetljeća rada na području televizora i kućanskih aparata, LG neprestano unaprjeđuje iskustva vožnje i vozača.

S webOS-om za automobile, korisnici odsad i u vozilima mogu uživati u sadržaju koji im je bio dostupan na televizorima kod kuće.

„Zahvaljujući tehnološkom razvoju temeljenom na softverski definiranim vozilima (SDV), ljudi mogu udobno uživati u raznovrsnom video sadržaju u svojim vozilima“, izjavio je Kwon Hae-young, potpredsjednik Razvojnog centra za infotainment Hyundai Motor grupe. „Nastavit ćemo proširivati našu suradnju s vodećim globalnim kompanijama za sadržaj kako bismo našim kupcima pružili raznolika i vrijedna iskustva u vozilu“.  

„YouTube pruža širinu i dubinu audio i video sadržaja optimiziranog za zabavu u vozilu. Ponosni smo što smo dio ove suradnje koja zabavu u vozilima podiže na višu razinu“, izjavio je Tony Archibong, direktor za globalna partnerska rješenja u YouTubeu.

„LG ostaje predan uvođenju najnaprednijih rješenja za vozila, uključujući webOS za automobile, kako bismo podigli korisničko iskustvo za vozače i putnike, istovremeno se prilagođavajući različitim zahtjevima proizvođača automobila“, izjavio je Eun Seok-hyun, predsjednik tvrtke LG Vehicle Component Solutions Company.

Na temelju suštinskog razumijevanja kupaca i njihovog životnog prostora, LG je u rujnu 2023. godine u Münchenu u sklopu IAA Mobility sajma održao konferenciju za medije na kojoj je izvršni direktor tvrtke, William Cho, podijelio perspektivnu tvrtke i predstavio viziju budućnosti industrije mobilnosti pod temom „Taking Life's Good on the Road“.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.