| | | |

powered_by_lenovo_2020 Test: Logitech G433 – moćne i ljepe - CroPC.net

Test: Logitech G433 – moćne i ljepe

Pin It

Ove slušalice i mikrofon dolaze iz Logitech G odjeljenja zaduženog za razvoj igraće opreme, a da nismo vidjeli oznake „G“ teško bismo na prvu ove slušalice svrstali među igraćeOve slušalice i mikrofon dolaze iz Logitech G odjeljenja zaduženog za razvoj igraće opreme, a da nismo vidjeli oznake „G“ teško bismo na prvu ove slušalice svrstali među igraće

Na test su nam stigle uvjerljivo najelegantnije, pa možda i najljepše gamerske slušalice koje smo ikada imali na testu

Igraća ili gaming oprema često je nešto najbolje što se nudi u svijetu računala i zabave. Često volimo ovo istaknuti jer zaista nerijetko je tako. Naime, gaming oprema spada u skuplju opremu kojom bi se rado opremio svatko tko se s vremena na vrijeme poigra na računalu. Cijena često opravdava moćne performanse i mogućnosti, kao i bogato pakiranje u vidu dodatne opreme i sličnog u paketu. I dok u pogledu mogućnosti gamerskoj opremi teško nalazimo manu, u pogledu izgleda to baš i nije slučaj. Ako ste sami gamer ili imate jednog u blizini, onda ćete ga sigurno lako razaznati. Napadan izgled, crna boja ili blještavilo LED rasvjete, samo su neki od detalja. Na sreću, lider u proizvodnji računalne opreme, pa tako i one igraće, Logitech u svojoj ponudi ima i rješenja u nešto ozbiljnijem izdanju.

Vuk u janjećoj koži

Jedan od takvih, možemo reći „zakamufliranih“ proizvoda je i Logitech G433. Riječ je o nečem bez čega gamer nikako ne može – headseta. Ove slušalice i mikrofon dolaze iz Logitech G odjeljenja zaduženog za razvoj igraće opreme, a da nismo vidjeli oznake „G“ teško bismo na prvu ove slušalice svrstali među igraće. Tome možemo zahvaliti ponajprije njihovom izgledu. Naime, Logitech G433 za gaming opremu izgledaju jednom riječju – neobično. Moderno, trendovski, a najmanje od svega gamerski kičasto. Slušalice su nam stigle u plavoj boji, a na raspolaganju su još i vojno maskirna, crvena te crna. Dakle, već po ponudi boja ove slušačice odskaču od klasičnih igraćih. Još je jedan detalj koji ih posebno izdvaja od svih drugih na tržištu, a to je njihova izrada. Osim što su očekivano za Logitech iznimno kvalitetne i djeluju čvrsto, one su sa svoje vanjske strane u potpunosti obložene tkaninom. Tkanina je zaštićena premazima tako da nema bojazni od prljanja, a osjećaj pod prstima i na glavi je zaista poseban. Dakle, ovo su prve slušalice koje ćete bez problema ponijeti možda na putovanje, nositi ih u međuvremenu, a kada dođete u svoja četiri zida ili možda na nekakav gamerski turnir upogoniti ih sa najzahtjevnijim igrama. Definitivno najbolji spoj oba svijeta, onog igraćeg i onog koji to nije.

Sijaset opreme

Nakon prvog dojma oko izgleda, Logitech G433 nastavlja ostavljati odličan dojam i prije negoli smo same slušalice spojili s računalom. Druga stavka koja obara s nogu je količina opreme koja stiže s ovim slušalicama. Tako pored samih slušalica stižu zamjenski jastučići koji obuhvaćaju cijelo uho, a pored tekstilnih stižu i oni u nekoj varijanti kože. Potom tu su kabeli koji se razlikuju po duljini, ali i izvedbi konekcije (s jednim konektorom ili dva). Zatim tu je i mikrofon kojeg možemo i ne moramo spojiti jer slušalice imaju mikrofon i na kabelu, a šlag na kraju je i DAC kojeg s računalom povezujemo preko USB-a. I kao da smo u TV reklami na samom kraju kutije još se nalazi platnena torbica u koju možemo spremiti slušalice i opremu kada ih ne koristimo. U sveopćoj štednji na dodatnoj opremi s proizvodima, ovo je pravo osvježenje koje nas je uistinu obradovalo.

7.1 kanal

Povezivanje s računalom, konzolom, mobitelom ili nekim trećim uređajem odvija se putem žične veze. Tu su kako smo ranije naveli brojni kabeli koje možemo koristiti, ili DAC na koji se potom povezujemo. Slušalice donose odlično izbalansiran zvuk kod kojeg će nam tek po našem ukusu malo nedostajati izraženijeg basa kojeg ćemo lako dodati pomoću equalizera. Zvuk je izuzetno bogat i moćan, a cijelu priču zaokružuje virtualni 7.1-kanalni zvuk kojeg ove slušalice mogu isporučiti. I dok će kod slušanja glazbe ovo biti manje bitno, kod igranja igara ovo će itekako biti važno, pa možda i presudno za dobar rezultat. Također, gledanje filmskih naslova također je odlično upravo zahvaljujući ovako bogatim zvučnim mogućnostima. Tražite li igraće slušalice, a koje biste ponijeli i negdje van svoje 4 zida, G433 definitivno su model za odabir.

 Slušalice donose odlično izbalansiran zvuk kod kojeg će nam tek po našem ukusu malo nedostajati izraženijeg basa kojeg ćemo lako dodati pomoću equalizeraSlušalice donose odlično izbalansiran zvuk kod kojeg će nam tek po našem ukusu malo nedostajati izraženijeg basa kojeg ćemo lako dodati pomoću equalizera

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675