Njuškalo

CT: Logitech G35

Iako su slušalice Logitech G35 već duže vrijeme na tržištu, ponukani ranijim iskustvima o bezvremenosti Logitechovih audio proizvoda, odlučili smo se na test i provjeriti što nude ove slušalice

Iako su slušalice Logitech G35 već duže vrijeme na tržištu, ponukani ranijim iskustvima o bezvremenosti Logitechovih audio proizvoda, odlučili smo se na test i provjeriti što nude ove slušalice

Iako i na mnogim fotografijama stječe se dojam o povećim dimenzijama slušalica, tek njihovim uzimanjem u ruke i stavljanjem na glavu stječe se pravi dojam koliko su zapravo ove slušalice velike. Poveće dimenzije i pomalo upitna praktičnost prenošenja opravdana je time da školjka slušalica u potpunosti pokriva uho, zvučna izolacije je gotovo apsolutna, a nošenje zahvaljujući mekim materijalima i prilagodljivim spužvama na nosaču za glavu vrlo udobna. Dok ih nosimo, ne možemo se oteti dojmu da na glavi imamo koji komad opreme iz zrakoplova.

Što se tiče vanjskih karakteristika, spomenimo i atraktivno, polu prozirno pakiranje u kojem slušalice dolaze. Osim samih slušalica u paketu se još mogu naći samo upravljački programi te još dva dodatna jastučića, odnosno spužve koje se stavljanju na nosač za glavu, a kako bi se prilagodila visina i udobnost. Spomenuti ćemo i izvrsno izrađen tkaninom pleten dugačak USB kabel kojim se slušalice spajaju na računalo, a koji obećava dugotrajnost.

Zvuk ovih slušalica je kao i njihov dizajn priča za sebe. Ostali smo oduševljeni izvrsnom simulacijom 7.1 kanalnog zvuka. Niski tonovi su čisti i prodorni, srednji ujednačeni, a visoki iznimno jasni. Osim u igrama, zvukovi iz pojedinih kutova odlično se primjećuju u filmovima. Bilo za igru, film ili glazbu, G35 se nameće kao odličan izbor.

Prigovora na slušalice nema, kvalitetom izrade i kvalitetom zvuka zasigurno ulaze u sam vrh ponude na tržištu. Iako već poduže imaju svoju zamjenu u vidu bežičnog modela G930, G35 je sigurno pronašao mnogobrojne zadovoljne vlasnike i vjerojatno ih još pronalazi, jer nisu svi ljubitelji brige oko stanja baterije. Neki će možda prigovoriti napadnom izgledu ovih slušalica, no potrebno je naglasiti kako je riječ o slušalicama primarno za igrače, a sve dodatno gdje se ove slušalice mogu primijeniti je samo plus. Cijena od oko 1000 kuna nije za svakoga, no jednako kao i što nisu za svakako niti mogućnosti koje ove slušalice pružaju.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.