Huawei
Featured

Test: Sumrak antena i dekodera? Isprobali smo GONET.TV - Internet televiziju

Za rad usluge dovoljna je internetska veza brzine 3 Mb/s
Za rad usluge dovoljna je internetska veza brzine 3 Mb/s
Za rad usluge dovoljna je internetska veza brzine 3 Mb/s

Sve manje ljudi koristi tradicionalnu televiziju i većinu zabavnih sadržaja smo preselili na internet. GONET.TV se trudi ispuniti naša očekivanja. Uspijeva li?

Što je GONET.TV?

GONET.TV je online televizija za koju nam je potreban samo uređaj poput pametnog telefona, računala, tableta ili smart TV-a. U tom slučaju se rješavamo dodatnih kabela, dekodera (iako možemo kupiti GONET.TV BOX ako imamo stariji TV) i antene. Štoviše, više ne ovisimo o vremenskim uvjetima. Koliko se samo puta dogodilo da i danas za vrijeme jake kiše ili obilnog snijega, kvaliteta signala je jednostavno nepodnošljiva?

Međutim, gledanje televizije putem interneta nije sve što možemo očekivati ​​od GONET.TV-a. Osim velikog broja programa uživo, dobivamo i pristup bogatoj videoteci i radio postajama.

Što nudi GONET.TV?

Što se tiče sadržaja GONET.TV-a, možemo ga podijeliti u 3 cjeline:

 • Televizija uživo
 • Videoteka
 • Radio postaje

Televizija uživo

U sklopu usluge dobivamo pristup 108+ TV kanala uživo. Osim osnovnih kanala, kao što su HRT, RTL, Nova TV i Doma TV, nudi se pristup mnogim filmskim, dokumentarnim, informativnim i glazbenim kanalima, a tu su i kanali za djecu (Mini TV, Toon Kids ili RTL Kockica). Premium kanali kao što su Fox, Cinestar, Eurochannel, Filmbox Premium, Planet Earth, National Geographic ili Viasat History samo su mali dio dostupnih TV kanala.

Također, nismo ograničeni na ono što se emitira uživo, imamo pristup gledanju i vraćanju unatrag. Ovisno o kanalu, to je 30, 14 ili 7 dana unatrag. Ono što je bitno, možemo i unaprijed postaviti za snimanje sadržaje koji će se tek emitirati na TV kanalima. Nakon emitiranja program će biti dostupan u dijelu 'Moji sadržaji'. Tu je i funkcija premotavanja,  tak da ako propustimo neki važan detalj, ili ne čujemo dijalog, vrlo lako možemo vratiti sadržaj koji se emitira uživo.

Videoteka

U GONET.TV videoteci ćete pronaći mnoštvo sadržaja koji su podijeljeni u pojedinačne kategorije:

 • Filmovi
 • TV serije
 • Sport
 • Vijesti
 • Zabavni sadržaji
 • Dokumentarci
 • Za djecu

Odabrani sadržaj može se filtrirati ne samo po vrsti, već i po žanru. Na primjer, ništa nas ne sprječava da vesterne ili drame maknemo s popisa prikazanih filmova, a horore i trilere stavimo na vrh popisa. Zahvaljujući tome, upravo će nam se ove vrste prijedloga prikazati na prvom mjestu. Također možemo dodati vlastite filtre i pretraživati ​​produkcije prema zemlji podrijetla.

Zahvaljujući GONET.TV-u također imamo pristup velikom broju radio postaja. Prema zadanim postavkama radio postaje su već postavljene, ali ništa nas ne sprječava da filtriramo radije prema zemlji emitiranja. Želite li radio stanicu iz Urugvaja ili stanicu specijaliziranu za latino glazbu? Sve možete prilagoditi.

Sučelje

Prilikom pokretanja GONET.TV-a vidimo sučelje koje je čak i bolje na određene načine od modernih platformi poput Netflixa ili Disney Plusa. U glavnom izborniku možemo odabrati dio koji nas trenutno zanima:

 • Najbolje na TV-u – Videoteka sa filmovima, serijama i drugim sadržajima
 • Moji sadržaji - Ovdje ćemo pronaći naše snimljene sadržaje
 • Televizija - U ovom dijelu možemo gledati TV kanale uživo
 • Tražilica - ako želimo pretraživati ​​određeni naslov, na pravom smo mjestu
 • Radio - ovdje ćete pronaći radio postaje iz cijelog svijeta
 • Vrijeme - zanimljiva opcija koja prikazuje trenutnu temperaturu
 • Postavke - ovdje možemo provjeriti trenutne postavke usluge i aplikacije, ali i produljiti pretplatu, te odabrati paket koji nas zanima.

Samo sučelje je dosta jednostavno, ali je zahvaljujući tome i vrlo intuitivno. Na primjer, nakon odabira 'Televizija', prikazuju se pojedinačni Tv kanali i sadržaji koji se trenutno emitiraju. Sve je na vremenskoj traci tako da možemo brzo vidjeti što slijedi. Nakon što kliknemo na sadržaj koji nas zanima, možemo odlučiti želimo li gledati uživo ili ga snimiti i pogledati kasnije.

Usluga izgleda potpuno isto na svim uređajima. Zahvaljujući tome, možemo jednostavno prijeći s televizora na tablet. Ovdje izbjegavamo navikavanje na drugačiji raspored, što je veliki plus.

Gdje gledati GONET.TV?

Verzija putem web preglednika dostupna je na računalima. No, u slučaju pametnih telefona, tableta i pametnih televizora možemo računati na GONET.TV aplikaciju
Verzija putem web preglednika dostupna je na računalima. No, u slučaju pametnih telefona, tableta i pametnih televizora možemo računati na GONET.TV aplikaciju
Verzija putem web preglednika dostupna je na računalima. No, u slučaju pametnih telefona, tableta i pametnih televizora možemo računati na GONET.TV aplikaciju

GONET.TV se može gledati na mnogim uređajima. Verzija putem web preglednika dostupna je na računalima. No, u slučaju pametnih telefona, tableta i pametnih televizora možemo računati na GONET.TV aplikaciju.

Ukoliko nemamo Smart TV, možemo iskoristiti ponudu sa set-top boxom. U slučaju ovog uređaja, osim GONET.TV-a, bilo koju aplikaciju ćemo preuzeti iz Google Play trgovine, što znači da preko nje možemo koristiti i druge VOD servise.

Za rad usluge dovoljna je internetska veza brzine 3 Mb/s. Zahvaljujući tome, ne moramo brinuti o brzini i stabilnosti veze. Uslugu smo testirali koristeći i fiksni i mobilni internet. Nije se događalo da gledani programi zapinju ili da se dugo učitavaju. Sve radi brzo i stabilno.

Koja je cijena pretplate?

Cijena GONET.TV-a ovisi o paketu koji odaberemo. Osnovni Klasik TV paket košta 7.83 € (59 HRK) mjesečno. U ovoj varijanti dobivamo pristup 108 TV kanala, preko 1600 filmova i mogućnost korištenja gledanja unatrag do 30 dana. Svi novi korisnici mogu iskoristiti promociju u kojoj prvih 14 dana košta samo 0.10 € (1 HRK), a sve je bez ugovorne obveze, i nakon probnog razdoblja i korištenja usluge nekoliko mjeseci, možemo odustati ako nam to odgovara.

Drugi po popularnosti, uz Klasik TV, je MINI TV paket. U ovom slučaju dobivamo pristup 27 kanala uživo, uz mogućnost gledanja do 3 dana unatrag, preko 200 filmova i mogućnost snimanja 20 sadržaja. Prvih 14 dana platiti ćemo također simboličnih 0.10 € (1 HRK), dok će nas kasnije mjesečna pretplata koštati samo 3.85 € (29 HRK).

Kupnja posebnog set-top box-a košta 73 € (550 HRK), a za sve ljubitelje premium filmskih sadržaja tu je dodatni HBO paket koji se može dobiti po mjesečnoj cijeni od 9.16 € (69 HRK).

Možemo odabrati pristup usluzi na 1, 3, 6 ili 12 mjeseci, a za godišnju pretplatu ostvarujemo popust.

Pristup GONET.TV platformi možemo platiti bankovnim prijenosom, karticom, općom uplatnicom ili putem Google Paya, kao i putem pošte. Ovo je posebno korisna opcija za ljude koji se ne žele plaćati putem interneta ili ne žele dijeliti svoje osjetljive podatke na internetu.

GONET.TV - Isplati li se?

Odgovor na ovo pitanje nije jednostavan. Sve ovisi o našim preferencijama. Ako želimo koristiti televiziju, ali nas iritiraju njena ograničenja u tradicionalnoj verziji, mogu toplo preporučiti uslugu. Svakako, s obzirom na broj i sadržaj kanala, ovo će biti znatno jeftinije. Štoviše, ne moramo biti vezani nikakvim ugovorom s operaterom i iznad svega, kabele i dodatne uređaje možemo zaboraviti. Sve što trebate je internetska veza kako biste mogli uživati ​​u brojnim mogućnostima.

Ukratko, ako netko želi koristiti televiziju i programe koji ona nudi, GONET.TV će biti odličan izbor jer nudi mnoštvo kanala i dodatnih sadržaja po relativno niskoj cijeni i bez ugovornih obveza. Usluga radi stabilno i vrlo je praktična za korištenje, a samo se možete uvjeriti u to ako posjetite www.gonet.tv/hr.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.