Huawei

Test: Honor EarBuds 2 Lite – povoljan putu do odličnog zvuka

Ako tražite potpuno bežične slušalice, svakako provjerite Honor EarBuds 2 Lite. Naše preporuke su tu.
Ako tražite potpuno bežične slušalice, svakako provjerite Honor EarBuds 2 Lite. Naše preporuke su tu.
Ako tražite potpuno bežične slušalice, svakako provjerite Honor EarBuds 2 Lite. Naše preporuke su tu.

Tražite li potpuno bežične slušalice koje su ugodne za nošenje, nude iznimno dugu autonomiju, mogu se pohvaliti odličnim zvukom i aktivnim suzbijanjem buke, a povrh svega dolaze s atraktivnom cijenom - Honor EarBuds 2 Lite su upravo te

Poželite li danas kupiti slušalice za pametni telefon, vrlo je vjerojatno kako će vam trgovac ponuditi jedan od mnogobrojnih modela potpuno bežičnih slušalica, poznatih još i pod kraticom TWS (True Wireless Stereo). Iako su svjetlo dana prvi put ugledale 2014. godine kao Kickstarter kampanja njemačke tvrtke Bragi, svoju globalnu popularnost ove su slušalice dobile lansiranjem AirPods modela koje potpisuje, a tko drugi nego Apple. Zašto spominjemo povijest i Apple? Pa iz razloga što Honor EarBuds 2 Lite neodoljivo podsjeća upravo na AirPods slušalice. No, da ne bude zabune Apple AirPods i Honor EarBuds 2 Lite ne veže samo izgled, nego i odličan zvuk, a na sreću korisnika razlikuje ih cijena. Dakako u korist Honor EarBuds 2 Lite.

Privlačno pakiranje

Honor EarBuds 2 Lite stižu u očekivanom pakiranju. Unutar kutije pronalazimo slušalice, kutijicu za pospremanje i punjenje, nekoliko silikonskih nastavka za bolje ležanje slušalica unutar uha te naravno kabel za punjenje. Izgledom, Honor EarBuds 2 Lite izgledaju dobro. Izgled nije revolucionaran niti nešto što do sada nismo vidjeli, no forma je jasna, jednostavna, svrsishodna, praktična, pa kao takve Honor EarBuds 2 Lite slušalice lako će vam se svidjeti. Slušalice su dostupne u dvjema bojama, crnoj i bijeloj, a obije izgledaju odlično. Kutijica za pospremanje otkriva tek tipku za povezivanje te LED osvjetljenje koje signalizira status napunjenosti baterije, odnosno režim punjenja i povezivanja. Bez previše odugovlačenja prionimo povezivanju.

Samo za Android

Veza između Huawei, odnosno Honor pametnih telefona i slušalica Honor EarBuds 2 Lite vidljiva je navodno i po jednostavnosti povezivanja. Za ova dva brenda pametnih telefona slušalice će biti dovoljno samo prisloniti i one će se automatski povezati, slično kako to čini Samsung sa svojima Galaxy Buds Live. No, i na svakom drugom telefonu povezivanje je perolako i gotov u sekundama. Za upravljanje slušalicama, najbolje će vam poslužiti Huawei AI Life aplikacija koja donosi napredne postavke za slušalice, ažuriranja i ostalo. Slušalice službeno ne nude podršku za iOS uređaje. A sad dolazimo do onog najbitnijeg – zvuka. Na naše iznenađenje, zvuk koje produciraju Honor EarBuds 2 Lite slušalice iznenađujuće je dobar. Mi volimo blago izraženiji bas, a on će ovdje itekako biti mesnat i prisutan. Zamjerka može ići u malo izgubljene srednje tonove, no visoki su jasni i bez ikakvih distorzija. Sve u svemu, zvuk će biti zadovoljavajući gotovo za sve, osim možda za audiofile, koji ionako gledaju drugi segment slušalica. Za pohvalu je i odlično uklanjanje vanjske buke. Osim pasivnog uklanjanja kroz odličnu izolaciju vanjske buke, tu je i aktivno uklanjanje koje svoj posao radi odlično. U pogledu autonomije malo tko može biti nezadovoljan. Autonomija od kakvih 7 i nešto sati uz 32 sata potpune autonomije s punom baterijom u kutijici te brzo punjenje od 10 minuta za 4 sata slušanja glazbe, sve su ovo brojke koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Za kraj ostaje cijena. Ona iznosi nešto ispod 600 kuna, što je s obzirom na sve – bagatela. Stoga, ako tražite potpuno bežične slušalice, svakako provjerite Honor EarBuds 2 Lite. Naše preporuke su tu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.