Lenovo
Featured

Igrali smo: MLB The Show 24 – i dalje jedini u svijetu bejzbola

Dok igra zadržava većinu osnovnih elemenata prethodnih izdanja, donosi i nekoliko novih dodataka i poboljšanja
Dok igra zadržava većinu osnovnih elemenata prethodnih izdanja, donosi i nekoliko novih dodataka i poboljšanja
Dok igra zadržava većinu osnovnih elemenata prethodnih izdanja, donosi i nekoliko novih dodataka i poboljšanja

MLB The Show serijal pratimo i recenziramo već nekoliko godina i sa svakim novim izdanjem napredak je itekako vidljiv. Ako ste fan bejzbola, ili to možda tek želite postati, ovo je u suštini jedina igra koju trebate

MLB The Show 24 je najnovije izdanje popularne serije bejzbol simulacije koja se ističe svojim kontinuiranim angažmanom prema detaljima, bogatom sadržaju i poštovanju povijesti bejzbola. Dok igra zadržava većinu osnovnih elemenata prethodnih izdanja, donosi i nekoliko novih dodataka i poboljšanja. No, vizualno igra je više-manje nalik prethodnom izdanju (ili bolje rečeno izdanjima) te nedostaje revolucionarnih inovacija koje bi mogle potpuno promijeniti igračko iskustvo. Igru smo dobili prilike zagirati na PS5 konzoli.

Neke novosti

Jedna od glavnih novosti je nastavak priča (Storylines), koji nas vodi na putovanje kroz povijest bejzbola. Ovaj put, fokus je na Negro ligi i pričama o ženama koje su utirale svoj put u ovom, pretežno muškom sportu. Ove priče ne samo da su informativne, već i duboko inspirirajuće, pružajući igračima uvid u važne trenutke i likove koji su oblikovali bejzbol kakav ga danas poznajemo. Grafika i gameplay su i dalje impresivni, s mnogim sitnim poboljšanjima u animacijama i svjetlosnom sustavu koji dodaju na realizmu. Međutim, neki igrači primjećuju nedostatak značajnih inovacija u mehanici igre, što može rezultirati osjećajem da se igra ponavlja iz prethodnih izdanja. Mod Road to the Show, koji je uvijek bio omiljen među igračima, sada donosi novi spin s dodatkom ženskog bejzbola. Ovaj dodatak pruža osvježavajući novi narativni aspekt i ističe važnost raznolikosti u sportu. Međutim, iako novosti ima, kako smo naveli osnovna mehanika igre je i dalje ista. U jednu ruku to je dobro jer smo već sa svime upoznati, a u drugu ruku bilo bi nam drago vidjeti neka osvježenja.

Diamond Dynasty mode, koji je glavni adut serije, i dalje ostaje snažan. Novi sezonski koncepti i nagrade osiguravaju kontinuiranu zabavu i motivaciju za igrače, iako su neka veća poboljšanja, poput vizualne obnove, još uvijek na čekanju s nekim novim izdanjem.

I dalje jedina simulacija

Iako ostaje vjeran svojim korijenima, MLB The Show 24 donosi dovoljno noviteta da igra ostane zanimljiva i izazovna. Tako gledano, sve u svemu MLB The Show 24 uspijeva održati visoki standard kvalitete koji je serija postavila, ali nedostaje mu taj "wow" faktor koji bi ga istaknuo kao revolucionarno izdanje. Tako, ako već imate neko od prethodnih izdanja, posebice lanjsko, teško da će te naći razloge za kupovinu novog izdanja. No, ipak za ljubitelje bejzbola i obožavatelje serijala, ovo je sigurna kupovina koja će pružiti sate zabave i uživanja u omiljenom sportu mnogih Amerikanaca.

Ocjena: 95

Dojam: MLB The Show 24 i dalje je apsolutni pogodak za ljubitelje bejzbola, pružajući autentično iskustvo koje ne želite propustiti, bez obzira na vaša iskustva sa serijalom.

Igrano na PlayStation 5 konzoli, kôd ustupio izdavač.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.