| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Savjetujemo: Top 3 tech poklona za Uskrs - CroPC.net

Savjetujemo: Top 3 tech poklona za Uskrs

Odabrali smo idealna tri poklona koje si i sami želimo, a uvjereni smo i mnogobrojni među vama

Odabrali smo idealna tri poklona koje si i sami želimo, a uvjereni smo i mnogobrojni među vama

Uskrs je, baš poput još ponekih blagdana i praznika, dan kada se mnogobrojni darivaju, a kada je riječ o poklonima s tehnološkim pedigreom, onda je zasigurno riječ o poklonima koji su visoko na listi želja

I dok je nekima kupnja poklona popu igre i s lakoćom odabiru poklone kojima će obradovati svoje najbliže ili prijatelje, drugi se pak muče i uz bezidejno lutanje po trgovinama ne vide što kupiti i pokloniti. Kako do Uskrsa brojimo još dan, odlučili smo i ovog puta „baciti pogled“ na našu riznicu testiranih uređaja, a s kojima ćete zasigurno izmamiti osmijeh na lica svakome koga darivate. Odabrali smo idealna tri poklona koje si i sami želimo, a uvjereni smo i mnogobrojni među vama. Želimo sve najbolje i puno veselih trenutaka sa najbližima.

AOC G2460VQ6

AOC G2460VQ6 predstavlja zaista dobar gamerski monitor koji nudi podršku za AMD FreeSync tehnologiju koja pak uz odgovarajuću AMD grafičku karticu nudi zaista vidno bolje iskustvo igranja od klasičnog, tipičnog monitora, tako da sinkronizira vrijeme osvježavanja monitora s brojem sličica u sekundi što izlaze iz AMD grafičke kartice. AOC G2460VQ6 dolazi s dijagonalom od 24 inča, što je po nama optimalna dijagonala. Razlučivost prikaza je 1920 x 1080 točaka što je opet prilagođeno za većinu igrača. Monitor je dizajniran u gamerskom štihu s crnom mat površinom uz crvenu ukrasnu letvicu s donje strane. Odabir boja simbolizira AMD-ov odabir boja naglašavajući tehnologiju koju ovaj monitor i podržava. Monitor također ima instalirane zvučnike snage svega 2W, koji će dobro doći u situacijama kada nemate bolju audio opremu u blizini, ali nemojte se uzdati u kvalitetu i glasnoću njihove reprodukcije zvuka jer očekivano oni su samo za slučaj nužde. Tražite li gamerski monitor, a budžet vam je 1.300 kuna, ovo je monitor koji trebate kupiti.

Gigaset Elements

Pametni dom fraza je koja se među zaljubljenicima u tehnologije, ali i onima koji prate trendove u stanovanju provlači već nekoliko godina. Gigaset Elements upravo je reprezentativni primjerak koji dom može učiniti pametnim, sigurnim, a gotovo bez muke jer je instalacija cijelog sustava brzo gotova. Gigaset Elements prodaje se po elementima, a prije kupnje bilo kojeg dodatnog elementa potrebno je kupiti bazni paket. Bazni paket sačinjavaju tri uređaja - bazna stanica, senzor za vrata te senzor pokreta. Sve elemente karakterizira kvalitetna izrada te naprosto simpatičan dizajn bijelih četvrtastih kutijica. Sustav osim nadzora može raditi i kao alarm jer ako to želimo sustav će nas upozoriti kada je kretanje zabilježeno. Senzor za vrata dakako registrira otvaranje vrata, a osim javljanja na telefon jesu li vrata otvorena ili ne, moguće je i u svakom trenutku provjeriti njihovo stanje. Zgodno i zanimljivo. Bazni paket prodaje se na Smartson.hr po cijeni od 1.600 kuna

DriveAssist 51 LMT-S

Garmin DriveAssist 51 LMT-S donosi hrpu toga što će doslovno napraviti revoluciju među navigacijskim uređajima. Krenuti ćemo od onoga osnovnog – navigacije. Garmin DriveAssist 51 LMT-S donosi detaljne karte s besplatnim i aktualnim nadogradnjama za cijelu Europu. Nadogradnje su besplatne koliko god imali uređaj, tj. koliko god on dugo radio. O kvaliteti karata nije potrebno previše govoriti, iza njih stoji HERE, a svi koji su imalo upoznati s kartografijom znaju kako su ove karte vjerojatno među najboljima na svijetu. Garmin DriveAssist 51 LMT-S prava je pametna navigacija jer s vremenom uči naše rute i način vožnje te na taj način predlaže navigaciju do odredišta uz Garmin Real Directions. Navigacija je vjerojatno najbolja s kojom ćete se susresti i miljama ispred svega što ste doživjeli na telefonu ili automobilu. S detaljnim iscrtavanjem traka na prometnici, kroz upute koje lako razumijemo, odabiranja odredišta kroz pretragu po adresi ili nekim od brojnih načina poput TripAdvisora ili Foursquarea, putovanje nikada neće biti bezbrižnije. Navigacija također može pozvati pomoć u slučaju nezgode, povezati se s kamerom za vožnju unatrag, upozoravati na kretanje kolone ispred, na frontalni sudar ukoliko vozite preblizu vozilu ispred sebe, upozoriti na izlazak iz prometne trake, ali i ono po čemu je sigurno DriveAssist 51 LMT-S poseban – biti dashcam. Za sam kraj spomenimo i cijenu od kakvih 2.500 kuna.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675