| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Savjetujemo: Wi-Fi u bez muke uz Iskon.Smart Wi-Fi - CroPC.net

Savjetujemo: Wi-Fi u bez muke uz Iskon.Smart Wi-Fi

Iskon.Smart Wi-Fi je moderna, stabilna i jaka Wi-Fi mreža koja omogućuje neometano surfanje u svakom kutu doma

Iskon.Smart Wi-Fi je moderna, stabilna i jaka Wi-Fi mreža koja omogućuje neometano surfanje u svakom kutu doma

Bežične mreže i bežično povezivanje postali su standard gotovo svake kuće, stana ili radnog mjesta, no s povećim brojem uređaja, većim površinama i većim udaljenostima nastaju problemi

Većina korisnika na bežičnu mrežu gleda kao na nešto trivijalno, pa tako često o njoj niti ne razmišlja, a u svojoj kući koristi isključivo usmjernik (modem) koji mu je dodijelio telekom operater. Iako ovo možda i ne bi trebao biti problem jer modem će uredno funkcionirati u pružanju usluga, problem ipak često nastaje kod bežične mreže. Zašto? Većina korisnika željela bi bežičnim signalom pokriti cijeli dom, stan ili kuću, veliki poslovni prostor, ili kakav drugi objekt, no zbog zidova i drugih prepreka nastaju poteškoće. Također, s tehničke strane većina modema danas nude prijenos podataka od 11 do 54 Mbita po sekundi, a kada povežemo više uređaja (pametni telefon, nekoliko računala, tablet i sl.) ovi uređaji jednostavno se počnu „gušiti“ u slaboj, tj. sporoj mreži. Ove probleme neće primijetiti samo napredniji korisnici, već sigurno i oni sasvim prosječni. Primjerice, dok netko gleda online video zapis, a vi igrate online igru, te netko treći u kući ili uredu pusti ispis na bežični pisač. Ovaj krkljanac za vaš modem biti će zagušujući i sigurno će svi osjetiti nekakva kašnjenja. Drugi problem je domet. Sigurno ste izašli na dvorište, balkon, ili možda otišli u drugu prostoriju i od signala više nema ni „s“.

Brzo i bezbrižno

Planiranje bežične mreže u kući, stanu ili na poslu tako zna od sve svoje jednostavnosti postati prava noćna mora. No, na sreću po korisnike, Iskon kojeg možemo slobodno smatrati najinovativnijim telekom operaterom, predstavio je paket naziva Iskon.Smart Wi-Fi koji donosi bežičnu mrežu i tamo gdje ste možda imali najveću „crnu rupu“. Iskon.Smart Wi-Fi je moderna, stabilna i jaka Wi-Fi mreža koja omogućuje neometano surfanje u svakom kutu doma. Pogodna je za veće stanove, kuće katnice, apartmane i urede u kojima raspored prostorija, debljina zidova ili utjecaj susjeda onemogućuju neometanu distribuciju Wi-Fi signala. Usluga je jednostavna za instalaciju (nisu potrebna tehnička predznanja) i još jednostavnija za korištenje, a tu su i dodatne mogućnosti upravljanja Wi-Fi- jem putem mobilne aplikacije. Aplikacija nudi kreiranje posebne mreže za goste ili nadzor nad uređajima, upravljanje mrežom za djecu. Jedan se Smart Wi-Fi uređaj uključi u ruter, odnosno modem, a drugi se postavi gdje god nam odgovara. Uređaji su međusobno povezani i rade zajedno kako bi ti putem samo jedne mreže osigurali brz i pouzdan Wi-Fi signal putem samo jedne mreže u svakom kutku prostora. Iskon.Smart Wi-Fi iskorištava pun potencijal dostupne brzine interneta, a radi i na 5 GHz bez utjecaja susjeda i drugih mreža. Za veće prostore lako i bez ugovorne obveze moguće je nadograditi osnovni paket s do čak 4 dodatna uređaja. Tako svi mogu nesmetano uživati u surfanju na odličnom signalu i u svakom kutu!

Iskon.Smart Wi-Fi donosi i jedan od najboljih nadzora vlastite mreže

Iskon.Smart Wi-Fi donosi i jedan od najboljih nadzora vlastite mreže

Nadzor nad mrežom

Osim izvrsne pokrivenosti signalom, Iskon.Smart Wi-Fi donosi i jedan od najboljih nadzora vlastite mreže. Uz Parental control odredite mališanima kada je vrijeme za pisanje zadaće, a kada za surfanje. Nema više svađe i rasprave o tome koliko se može biti na „mreži“, a kada je vrijeme za školske obveze. Za one koji vam stižu u goste, Guest network daje kontrolu nad mrežom, tako da se samostalno odredi tko se i kada može spojiti. Ako imamo potrebu pokriti signalom cijeli stan, kuću, zgradu, dvorište, poslovni prostor, odnosno svaki objekt u kojem koristite Wi-Fi, tada je Iskon.Smart Wi-Fi najbolji izbor. Nenadmašan je po jednostavnosti, performansama i pametnim mogućnostima, a Iskon je uz Iskon.Smart Wi-Fi ponovno pokazao svoju inovativnu stanu koju volimo. Ono što još volimo je da je Iskon.Smart Wi-Fi trenutno potpuno besplatan u sklopu Iskonove SMART akcije paketa, stoga ako razmišljate o bežičnoj mreži bez problema – pravo je vrijeme.

stparam=rohkgikobt Savjetujemo: Wi-Fi u bez muke uz Iskon.Smart Wi-Fi - CroPC.net
Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675