| | | |

Savjetujemo: Prenesite faks u 21. stoljeće

Pin It

Koliko je kompletna usluga jednostavna, te kako slika govori više od 1000 riječi donosimo i nekoliko screenshotovaKoliko je kompletna usluga jednostavna, te kako slika govori više od 1000 riječi donosimo i nekoliko screenshotova

Ako pogledamo po uredima poslovnih tvrtki, primijetiti ćemo jedan uređaj koji kao dinosaur se zadržao do današnjih dana

Da, to je faks. Iako ga je u velikoj mjeri zamijenio email, u nekim stvarima i dalje je on neizostavan. Mlađim generacijama teško je pojmiti rad ove „sprave“, no faks uređaj i faksiranje kakvo priliči 21. stoljeću već je dugo dostupnu na našem tržištu. Naravno, riječ je o digitalnom faksiranju uz pomoć usluge Fax.hr. Naime, uglađenost rada i jednostavnost kompletnog servisa jednostavno nas je u potpunosti očarala, a naši faks uređaji lagano sakupljaju prašinu i odlaze u ropotarnicu povijesti.

Fax.hr je Internet faks servis, koji praksu faksiranja bez faks uređaja, koja se u razvijenijim zemljama već naveliko koristi, donosi i na naše prostore. Prednosti ovakvog sustava su velika ekonomičnost koja se reflektira kroz uštedu na samom faks uređaju i potrošnim materijalima poput papira i tonera te troškova telefonske linije. No, osim ekonomičnosti nama daleko korisnija, i rekli bi smo ključna stavka za prelazak na ovakav sustav je mobilnost. Naime, pristupiti pohranjenim dokumentima, poslati dokument putem faksa i pregledati primljene moguće je bilo gdje su svijetu i bilo kojim uređajem sa pristupom internetu. Bio to mobitel, tablet, prijenosno ili stolno računalo, sa sobom uvijek imate i faks uslugu.

Koliko je kompletna usluga jednostavna, te kako slika govori više od 1000 riječi donosimo i nekoliko screenshotova. No, korištenjem ove usluge tek će te se uvjeriti u njene prednosti, i vjerojatno se poput nas zapitati, kako ste uopće bez nje mogli do sada? Sve pojedinosti pogledajte na stranicama Fax.hr i recite dobar dan faksiranju u 21. stoljeću.

Iako ga je u velikoj mjeri zamijenio email, u nekim stvarima i dalje je on neizostavanIako ga je u velikoj mjeri zamijenio email, u nekim stvarima i dalje je on neizostavan

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675