| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Savjetujemo: U novu godinu s novim mobilnim i fiksnim uslugama - CroPC.net

Savjetujemo: U novu godinu s novim mobilnim i fiksnim uslugama

Vip Trio paket uključuje neograničeno surfanje superbrzim kućnim internetom i telefoniranje prema svim fiksnim mrežama i Vip mobilnoj mreži u Hrvatskoj bez naknade za uspostavu poziva

S novom godinom koja nam je još malo tu, dolaze i brojne novogodišnje odluke, a sigurno će brojnima biti i one za boljim internetom, telefonom, mobilnim uslugama, pa smo pogledali što Vip nudi na tom području

Vip se kod korisnika etablirao kao sinonim brze, kvalitetne i tehnologijom najmodernije usluge. U ovome razdoblju u ponudi su brojni paketi, a nama su nekako za oko zapela dva koja bi mogla biti zanimljiva i svima vama. Superbrzi kućni internet, telefon i TV uz 6 mjeseci bez mjesečne naknade i atraktivni novi pametni telefon – zvučni zanimljivo?

TV, internet i telefon za doma
Vip Trio paket uključuje neograničeno surfanje superbrzim kućnim internetom i telefoniranje prema svim fiksnim mrežama i Vip mobilnoj mreži u Hrvatskoj bez naknade za uspostavu poziva te gledanje televizije s uključenim najmodernijim funkcionalnostima. Nema unaprijed definiranih paketa i korisnik sam odabire svoju idealnu kombinaciju interneta, televizije i telefona. Dodatne popuste ostvaruju korisnici u okviru „Kombiniraj i uštedi“ koji uz Vip fiksne, istovremeno koriste i Vip mobilne usluge. Uz ugovornu obvezu za fiksne komunikacijske usluge postoji i mogućnost kupnje LG smart TV-a, raznih tableta, a za one koji se vole igrati tu je Sony PlayStation konzola i sve to dostupno je uz otplatu na rate. Tako primjerice LG smart TV u Trio S paketu možemo dobiti za 120 kuna mjesečno uz jednokratno plaćanje 499 kuna.

Gospodar vremena
Uz Vip TV nema propuštanja ni sekunde akcije i omiljenog sadržaja jer uz uključene interaktivne usluge: Pauza, Snimalica, Zakasnili ste i Propustili ste, korisnik u potpunosti upravlja vremenom. Pauza omogućuje zaustavljanje TV programa uživo, Snimalica snimanje TV programa koji se može pogledati kasnije, uz interaktivnu uslugu Zakasnili ste korisnik može pogledati bilo koji sadržaj koji je propustio u zadnja 3 dana, dok Propustili ste omogućuje vraćanje na početak emisije koja je u tijeku. TV usluga također nudi više od 200 programa za cijelu obitelj, dok Vip Videoteka sadrži više od 3.500 atraktivnih filmskih naslova. Korisnicima koji stalno vole biti u pokretu na raspolaganju je usluga Vip TV za van koja omogućuje gledanje omiljenih programa u svakom trenutku i na bilo kojoj lokaciji putem mobitela, tableta ili računala.

Snižene cijene atraktivnih pametnih telefona
Ovih blagdana odaberite samo najbolje uređaje i iskoristite blagdansku ponudu u Vipu. Darujte druge ili olakšajte svojim najdražima odabir najboljeg poklona i javite im što želite ispod bora. Od sada surfajte maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE u svim Bez granica+ tarifama! Omiljeni iPhone 6s može biti vaš za 9 kn odmah i 150 kn/mj. uz tarifu Bez granica XL+ koja za 210 kn mjesečno uključuje neograničene razgovore i SMS-ove prema svim mrežama, 4 GB internet prometa uz uključen 4G+/LTE, maksimalnu brzinu surfanja do 225 Mbit/s i 50 minuta i 50 SMS-ova prema zemljama EU ili unutar zemalja EEA. Osim toga sinžene su i cijene pametnih telefona! Uz tarifu Bez granica L+! Samsung Galaxy S6 32GB sada može biti vaš za samo 999 kuna jednokratno i 100 kuna mjesečno. Tarifa Bez granica L+ za 160 kuna mjesečno uključuje neograničene razgovore prema Vip mreži, 1000 minuta prema drugim mrežama, neograničene SMS-ove, 2 GB internet prometa uz uključen 4G+/LTE i maksimalnu brzinu surfanja do 225 Mbit/s. Pronađite tarifu koja najviše odgovara vašim potrebama, iskoristite mogućnost otplate uređaja na rate i uživajte u komunikaciji.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675